background image
Time4golf Marokko Sofitel Rabat Jardin des Roses

Sofitel Rabat Jardin des Roses

v.a. 1229 p.p.

Bent u geïnteresseerd in ontspanning, golf en eten? Dan is het Sofitel Rabat Jardin des Roses de beste keuze! Hier kunt u genieten van heerlijke eetgerechten en prachtig, ontspannende golfbanen!

Het vijfsterrenhotel Sofitel Rabat Jardin des Roses ligt op een prachtige locatie in het hart van de hoofdstad Rabat, dicht bij het Koninklijk Paleis en Mausoleum van Mohammed V. Geheel gerenoveerd in een combinatie van eigentijds ontwerp en Marokkaanse architectuur. Dit luxueuze hotel wordt omgeven door een tuin van bijna 7 hectare.
Een echt paleis met een internationale reputatie en een historie, nauw verbonden met belangrijke conferenties en internationale evenementen die in het koninkrijk plaatsvonden.

Kamers
De 229 kamers, waaronder 37 suites, zijn ontworpen door de Franse ontwerper Didier Gomez die eer heeft gedaan aan de geest en het ontwerp van het Marokkaanse paleis. Hier vindt u ultieme luxe en uitzicht op de keizerlijke stad en een panoramisch uitzicht op de Andalusische tuinen. Elke kamer beschikt over airconditioning, een satelliet-tv, een minibar en luxe badjassen.

Faciliteiten
De 3 beste restaurants in Rabat hebben 3 verschillende identiteiten: Marokkaanse smaken en de Franse keuken in Al Warda, visgerechten bij het zwembad in de Golden Fish en mediterrane gerechten met een prachtig uitzicht over de tuinen in El Patio.
Sofitel Rabat Jardin Des Roses biedt een spa- en wellness centrum met een sauna, een hamam en een scala aan schoonheids- en lichaamsbehandelingen. Ook is er een nachtclub en bar te vinden bij de accommodatie. U kunt ontspannen op het terras in de tuin, omringd door palmbomen. 

Golfarrangement Sofitel Rabat Jardin des Roses inclusief*:

  • 7 nachten in een Double Standard Room incl. ontbijt
  • 4 greenfees voor Royal Golf Dar Es Salam
  • Privé transfers Rabat airport - hotel v.v.

Periode: 01/04 - 02/05/2019 Prijs per persoon vanaf € 1229,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Red Course
De Red Course op de Royal Golf Dar Es Salam Club is een zeer technische golfbaan.
De speler zal elke slag met nauwkeurigheid en met veel vreugde kunnen slaan. Ontwerper Robert Trent Jones Sr. heeft deze 18 holes golfbaan ontworpen.
Hole 9 is wereldwijd bekend: een groot meer met de green in het midden! 172 meter lang zal deze hole boven het water worden gespeeld.

Blue Course
De Blue Course op de Royal Golf Dar Es Salam Club heeft prachtige greens en mooi gebogen fairways. Het ontwerp van de Blue Course is gedaan door Robert Trent Jones Sr. De 18 holes Blue Course is net zo lang als de Red Course. De schoonheid van Par 11 is een par 4 van 405 meter neemt ook wat moeilijkheid met zich mee. Bomen en bramen versmallen de fairways en een meer met twee mimosa bomen zullen de bal niet weerhouden om in het water terecht te komen.

Green Course
De 9 holes Green Course is ontworpen voor een snelle tour tijdens een lunchpauze of een goede baan voor golflessen. Deze 64 par baan is voor de minder concurrente en meer voor het ontspannende en vriendelijke spel. Er zijn vier 3 pars met een lengte van 130 tot 180 meter. Het ontwerp is wat simpeler opgebouwd dan de Red Course en de Blue Course.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.