background image
Time4golf Spanje Iberostar El Mirador

Iberostar Grand El Mirador

v.a. 1299 p.p.

Het Iberostar El Mirador is een 5 sterren adults only boutique hotel. Het hotel bevindt zich op het zonnige Tenerife. Je kunt genieten van het hotel in Costa Adeje met uitzicht op de Atlantische oceaan.

Het Iberostar El Mirador is een elegant 5 sterren hotel op Tenerife. Het boutique hotel beschikt over 120 suites en ligt in Costa Adeje en tegenover het internationaal bekende Playa del Duque. Het hotel is ontworpen voor volwassenen zodat ze kunnen relaxen is een rustige sfeer. Ook is er in het hele hotel Wi-Fi aanwezig.

Kamers:
De ruime kamers in het Iberostar Grand Hotel El Mirador hebben interieurs in koloniale stijl. Je kunt wakker worden met uitzicht op de prachtige Atlantische oceaan in een van de 120 suites. Ze beschikken elk over een hemelbed, een aparte kleedkamer en een slaapbank en natuurlijk een prachtige badkamer.

Faciliteiten:
Van tapas, zeevruchten of paella, zelfs de haute cuisine van de Canarische eilanden je kunt altijd heerlijk eten in het 3 restaurants van Iberostar El Mirador.  Daarnaast kun je ook eten bij de restaurants van het Iberostar Anthelia. Er is veel te doen in het hotel zoals sporten in de sportschool met uitzicht op de oceaan, of heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad, surfen, beach volleyballen en nog veel meer. Het hotel beschikt ook over een spa waar je kunt ontspannen.

Golfarrangement Iberostar Grand El Mirador op aanvraag

Costa Adeje Golf:
De Costa Adeje Golf baan is ontworpen met de natuur eigenschappen uit de omgeving en de fairways volgen de natuurlijke contouren van het land. Het is een 18 holes en par 72 baan. Deze baan is 5 kilometer verwijderd van de Las Americas baan. Golfers kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht over de Atlantische oceaan, het eiland van Gomera, Playa de las Americas en de Adeje bergen.

Golf del Sur: 
De Golf del Sur is ontworpen door Pepe Gancedo en heeft een geweldige uitstraling waarvan je aandacht meteen gaat naar het zwarte vulkaan zand in de bunkers. De wijde fairways worden omringt door een wijde variatie van planten. De baan is 800 vierkante meter en ligt naast de Atlantische oceaan op een vruchtbaar gebied. De 3e hole heeft uitdagende fairways met daarachter een indrukwekkend ravijn en aan de linkerkant een bunker van zwart zand.

Amarilla:
De Amarilla Golf in Tenerife is een verborgen juweel, misschien wel de beste golfbaan in Tenerife. Het is een creative baan die omringt wordt door de Atlatische oceaan en de hoogste berg in Spanje de Majestic El Teide. Je kunt het hele jaar door genieten van het prettige weer.  De moeilijkste hole is de korte par 3. Deze is 115 meter van de gele tees en zonder fairway. Je moet over de zee en op een kleine green landen. Bij deze hole ben je erg afhankelijk van de wind. Deze hole is een van de spectaculairste par 3 in de wereld.

Buenavista Golf
In het noord-westen van Tenerife, zeer dichtbij de indrukwekkende bergen van Teno en omgeven door de Atlantische Oceaan, ligt de Buenavista Golf. Deze 18 holes golfbaan, ontworpen door Severiano Ballesteros en in oktober 2003 geopend, is een heerlijke golfbaan waarbij de speler zich één zal voelen met de natuur. De golfbaan is een 72 par en heeft een lengte van 6019 meter. De baan heeft een 6 holes par 3, par 4 en par 5. De holes 9 en 18 zijn samen verbonden door een waterval.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *