background image
Time4golf Spanje Iberostar Grand Hotel Salomé

Iberostar Grand Hotel Salomé

v.a. 1444 p.p.

Het Iberostar Grand Hotel Salome bevindt zich op de perfecte locatie tussen de stranden
Playa del Duque en Playa de Fañabe. Het hotel ligt in Costa Adeje op Tenerife, een van de Canarische eilanden van Spanje. Het hotel is alleen toegankelijk voor volwassenen en biedt een hoog niveau op gebied van comfort, aandacht voor detail en kwaliteit in hun facilteiten, service en dineren.

 

 

Het Iberostar Grand Hotel Salome is een luxe 5 sterren hotel. Het hotel is de ideale plek om tot rust te komen en heerlijk te relaxen.

Kamers:
De luxe suites aan de Costa Adeje hebben allemaal een balkon en een hot tub. Grand Hotel Salomé heeft een Thai Zen Spa, een wellnesscentrum en een moderne fitnessruimte. In alle ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van breedband WiFi. De kamers in het hotel bezorgen de meest comfortabele en rustgevende sfeer.

Faciliteiten:
Het Iberostar Grand Hotel Salome beschikt over een Thai Zen Spa, een wellnesscentrum en een moderne fitnessruimte. In alle ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van breedband WiFi. Ook bevint er in het hotel een groot buitenzwembad met een zonneterras en een bar bij het zwembad. Er is ook een verwarmd binnenzwembad en een grote ontspanningsruimte met uitzicht op zee. Je kunt ook heerlijk eten bij het gourmet restaurant van het hotel. Geniet van een gourmet ontbijt, lunch of diner a la carte. Hier proeft u autentiek mediteraans of internationaal gerechten. Alle heerlijke gerechten worden gemaakt door de chefs die de Spaanse keuken naar een nieuw niveau brengen. En voor een drankje kun je altijd terecht bij de Piano Bar Hall.

Golfarrangement Iberostar Grand Salomé op aanvraag

Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens. Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Costa Adeje Golf
De Costa Adeje Golf baan is ontworpen met de natuur eigenschappen uit de omgeving en de fairways volgen de natuurlijke contouren van het land. Het is een 18 holes en par 72 baan. Deze baan is 5 kilometer verwijderd van de Las Americas baan. Golfers kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht over de Atlantische oceaan, het eiland van Gomera, Playa de las Americas en de Adeje bergen.

Golf del Sur
De Golf del Sur is ontworpen door Pepe Gancedo en heeft een geweldige uitstraling waarvan je aandacht meteen gaat naar het zwarte vulkaan zand in de bunkers. De wijde fairways worden omringt door een wijde variatie van planten. De baan is 800 vierkante meter en ligt naast de Atlantische oceaan op een vruchtbaar gebied. De 3e hole heeft uitdagende fairways met daarachter een indrukwekkend ravijn en aan de linkerkant een bunker van zwart zand.

Amarilla
De Amarilla Golf in Tenerife is een verborgen juweel, misschien wel de beste golfbaan in Tenerife. Het is een creative baan die omringt wordt door de Atlatische oceaan en de hoogste berg in Spanje de Majestic El Teide. Je kunt het hele jaar door genieten van het prettige weer.  De moeilijkste hole is de korte par 3. Deze is 115 meter van de gele tees en zonder fairway. Je moet over de zee en op een kleine green landen. Bij deze hole ben je erg afhankelijk van de wind. Deze hole is een van de spectaculairste par 3 in de werel

Buenavista Golf
In het noord-westen van Tenerife, zeer dichtbij de indrukwekkende bergen van Teno en omgeven door de Atlantische Oceaan, ligt de Buenavista Golf. Deze 18 holes golfbaan, ontworpen door Severiano Ballesteros en in oktober 2003 geopend, is een heerlijke golfbaan waarbij de speler zich één zal voelen met de natuur. De golfbaan is een 72 par en heeft een lengte van 6019 meter. De baan heeft een 6 holes par 3, par 4 en par 5. De holes 9 en 18 zijn samen verbonden door een waterval.

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.