background image
Time4Golf Frankrijk Roquefort-les-Pins Château de la Bégude

Château de la Bégude

v.a. 569 p.p.

In het hart van de Franse Rivièra, tussen Cannes, Nice en Grasse, ligt hotel Château de la Bégude. Château de la Bégude ligt op slechts 20 minuten van de luchthaven van Nice en de steden Cannes en Antibes. Op minder dan een uur rijden vindt u in deze omgeving maar liefst 10 golfbanen.

Dit 17e eeuwse landhuis is centraal gelegen in een landgoed van 220 ha., omgeven door eeuwenoude bomen. Direct bij het hotel ligt golfbaan Opio Valbonne. Het Château nodigt u graag uit voor een prachtige ronde golf en een verblijf in een rustige, gezellige omgeving. Op het schitterende terras van het restaurant met een uitzonderlijk uitzicht op de golfbaan, kunt u iedere dag van de heerlijke Provençaalse keuken genieten.

Kamers: Er zijn in totaal 44 kamers, verdeeld over (junior) suites en kamers (classique en supérieure). Alle kamertypen beschikken over airconditioning, telefoon, TV, minibar en een badkamer met bad/douche, toilet en haardroger.

Faciliteiten: Het hotel heeft een restaurant en bar, een buitenzwembad ( seizoensgebonden ), gratis Wi-Fi en gratis parkeergelegenheden, een tennisbaan, bridge kamer, putting green en diverse zalen voor uw conferentie of seminar.

 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

 

In het dorp Opio ligt de 18-holes golfbaan Opio Valbonne. Ook hier kunt u genieten van het schitterende Provençaalse landschap. De golfbaan ligt in een 220 ha. groot heuvelachtig gebied met een rijke vegetatie. Deze baan is in 1966 aangelegd en in 2002 gerenoveerd. De 18 holes vragen om verschillende golfkwaliteiten. De eerste 9 holes vereisen een goede beheersing van approaches en ijzers. Bij de tweede 9 holes zijn regelmatige en lange afslagen belangrijk. De baan beschikt tevens over een Golf Academy, driving range, buggy-, trolley- en clubhuur en restaurant.

De golf van 'La Grande Bastide' is één van de gerenommeerde banen van de Côte d' Azur. Hij ligt midden in de streek van de parfum aan de voet van de heuvels van het achterland van Nice. Perfekt geïntegreerd in zijn omgeving biedt hij U schitterende panoramas op Grasse, Opio en Châteauneuf de Grasse. De architektuur van deze baan is zonder meer eigentijds te noemen. Getekend door Cabel Robinson, oud medewerker van Robert Trent Jones sr, biedt deze baan brede fairways en en schitterende greens, goed beschermd door bunkers en waterpartijen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *