background image

SO/ Sotogrande

v.a. 749 p.p.

"Op het meest westelijke punt van de Costa del Sol in het zonnige Zuid-Spanje, waar golfbanen van wereldklasse afdalen naar de Middellandse Zee, wacht SO/Sotogrande op uw komst. Beschermd tegen nieuwsgierige blikken op het Andalusische platteland, leef het leven op de Spaanse manier voor een familievakantie, golfvakantie of spa-vakantie in dit 5-sterren wellness-retraite."

ROBERT KMITA
ALGEMEEN MANAGER

Kamers
Ervaar een verblijf in de meest luxueuze accommodaties die Sotogrande te bieden heeft. Van knusse kamers en stijlvolle studio’s tot ruime suites met twee slaapkamers en penthouse-appartementen met een spectaculair uitzicht, alle opties overtreffen uw 5-sterrenverwachtingen. De meeste kamers hebben een eigen balkon of terras. Des te beter om het omringende mediterrane landschap te bewonderen en de geurige zeebries in te ademen. Het eigentijdse cortijo-gevoel wordt versterkt door Andalusische meubels en kunstwerken van lokale kunstenaars. Comfy Room of Lofty Suite, van een op maat gemaakte SO/Guru-welkoms tot de nachtelijke turndown, u ontvangt altijd dezelfde 5-sterrenservice die dit hotel onderscheidt.

Faciliteiten
Geniet van unieke gastronomische ervaringen in de restaurants en bars en van de SO/ SPA & HEALTH CLUB, geniet in de drie buitenzwembaden. Verken de omgeving en ontdek de Andalusische levensstijl, speel op de mooiste golfbanen van Spanje, woon een polowedstrijd bij, ga wandelen in de natuurreservaten, zeil over de Straat van Gibraltar.

Golfarrangement SO/ Sotogrande Hotel inclusief*;

  • 5 nachten SO/ COMFY KING of TWIN incl. ontbijt
  • 5 dagen Avis autohuur Cat. B
  • 3 greenfees op Almenara, Alcaidesa Heathland (incl. gedeelde buggy) en San Roque New

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Het is altijd de perfecte tijd voor een rondje golf op Almenara door het goede klimaat! De golfbaan bestaat uit uitdagende 27 holes zodat u maximaal kunt genieten van drie verschillende lussen. De fairways dwalen door uitzonderlijk mooie natuurlijke landschappen, te midden van twee grote meren en omgeven door pijnbomen en kurkeiken.

Alcaidesa Heathland is ontworpen door de beroemde voormalige Ryder Cup-speler en auteur van talrijke internationaal bekende lay-outs, Dave Thomas. Deze baan biedt een verscheidenheid aan natuurlijke landschappen, variërend van het plateaugebied (holes 1 tot 5, 17 en 18) waar de baan lijkt op een heide, met brede fairways en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, tot het dalgebied, waar de holes langs de vallei kronkelen en verschillende waterhindernissen bevatten.

Een prachtige en uitdagende baan ontworpen door Perry Dye, zoon van de legendarische architect Pete Dye en in samenwerking met Severiano Ballasteros. San Roque New is een uitdagende baan en biedt uitzicht op de bergen en de oceaan.

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.