background image
Time4golf Spanje DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa

DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort

v.a. 679 p.p.

Dit luxueus hotel bevindt zich binnen het La Torre Golf Resort-complex in Torre-Pacheco, Murcia - een regio in het zuidoosten van Spanje met meer dan 300 dagen zon per jaar! Het hotel ligt in de buurt van de beroemde stranden van de regio en kijkt uit op een prachtig meer. Rondom het meer is er een winkelgebied met een verscheidenheid aan restaurants, bars en een leuk nachtleven. Het perfecte hotel om tot rust te komen en te ontspannen!

Kamers
Het hotel heeft 133 luxe en ruime kamers die zorgvuldig zijn ontworpen om uw verblijf comfortabel en ontspannen te maken. Elke kamer is uitgerust met complete en moderne faciliteiten en meubels die het gemak voor de duur van uw verblijf garanderen. Alle kamers hebben een balkon of een terras met een spectaculair uitzicht op het meer of het zwembad.

Faciliteiten
Het gastronomisch aanbod van de restaurants en bar in het hotel is gebaseerd op het gebruik van kwaliteit en de meest verse lokale producten geserveerd met een uitstekende service! Alle restaurants en bars hebben terrassen waar u kunt kiezen voor heerlijke gerechten met een prachtig uitzicht op het meer, het zwembad en de golfbaan. Pure Spa La Torre is een oase van rust en welzijn. Verdeelt in drie zones (Spa, Wellness en Fitness) is de Spa een ontspannend thermisch circuit met verwarmd zwembad, sauna, stoombad en multi-sensatie douches. De Wellness heeft vijf behandelkamers waar u kunt genieten van gezichts- en lichaamsbehandelingen met natuurlijke ingrediënten. De Fitness is uitgerust met de nieuwste cardiovasculaire en bodybuilding apparaten die 24 uur per dag geopend is.

Double Tree by Hilton La Torre Resort bij Murcia inclusief :

  • 5 nachten met ontbijtbuffet
  • 4 greenfees met keuze uit : El Valle Golf, Hacienda Riquelme Golf & La Torre Golf
  • 2e ronde gratis op dezelfde dag op dezelfde baan indien beschikbaar
  • 5 dagen all inclusive Avis autohuur cat. B Seat Ibiza of vergelijkbaar*

€ 825,- p.p. in gedeelde twee persoonskamer

Periode :1/10 – 30/11/2024

*Geen eigen risico. 100% dekking bij schade of diefstal en 2e bestuurder gratis!

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

La Torre Golf ligt in een landschap met meer dan vijf hectare prachtig gebeeldhouwde bunkers die helpen om de holes van elkaar te scheiden en strategische punten te creëren die waarde toevoegen aan elke slag. Drie grote meren komen in het spel op zes holes en de golfbaan wordt aangevuld met een weelderige landschapsarchitectuur. Doordat het een korte baan is, maakt het de ideale plek voor zowel gemiddelde spelers als voor golfers met een hoge handicap. Tegelijkertijd is La Torre een uitdaging voor ervaren spelers die vanaf de verste afstand afslaan. De juiste strategie is vereist om de fairway te bereiken met de perfecte slag.

El Valle Golf is gelegen in een prachtige natuurlijke woestijn- achtige vallei, dat uitdagend is voor de golfer. El Valle, 18 holes, heeft in de afgelopen jaren zichzelf getoond als host voor toernooien in senior golf voor zowel nationaal als internationaal. De baan is een par 71 en bestaat uit een aantal aaneengesloten holes, wat zorgt voor een meer open en natuurlijke weg om te genieten van het spel.

Hacienda Riquelme Golf weeft zich een weg door en rond olijfbomen, wilde bloemenweiden en grote meren. De golfbaan heeft bredere dan gemiddelde fairways waardoor spelers voldoende ruimte hebben om te spelen terwijl ze talloze strategische opties creëren. Veel van de greens zijn opgedeeld in verschillende secties door sterke hoogteverschillen, waardoor het cruciaal is voor golfers om naar het juiste deel van de green te spelen om zo de gemakkelijkste putt mogelijk te maken. De unieke bunkering zorgt voor een dramatische uitstraling en zorgt ervoor dat de golfbaan zich onderscheidt van andere golfbanen.

De Alhama signature golfbaan is een baan die ontworpen is door de enige echte Nicklaus. De golfbaan heeft brede fairways en is erg lang. De greens liggen verborgen achter vele bunkerpartijen. Deze baan wordt ook zo spannend gemaakt door vijf waterhindernissen die verspreid zijn over de gehele baan. Deze baan wordt beschouwd als een van de meer uitdagende banen van alle Murcia golfbanen.

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *