background image
Time4golf Spanje Calei Mar Menor Golf & Spa Resort

Caleia Mar Menor Golf & SPA Resort

v.a. 679 p.p.

Dit intieme hotel ligt in het hart van het golfresort Mar Menor aan de Costa Calida (Murcia) en wordt omringd door de golfbaan. Het staat bekend om zijn traditionele, gezellige stijl en ontspannen sfeer. Het hotel ligt op 60 minuten rijden van Alicante Airport.

 

Caleia Mar Menor Golf & SPA Resort biedt 64 luxe kamers, waarvan 7 suites, met een prachtig uitzicht en de meest geavanceerde technologie. Alle kamers hebben een eigen balkon en een grote badkamer met een douche en bubbelbad. Dit resort, aanbevolen voor volwassenen, ligt naast de 18-holes golfbaan Mar Menor en beschikt over een prachtig zwembad, een fitnessruimte, Senzia SPA & Wellness-centrum en een ongelooflijk gastronomisch aanbod met 3 restaurants en 3 bars.

Bovendien heeft het resort een complex van 145 volledig uitgeruste appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, allemaal met buitenterrassen of tuinen, gemeenschappelijke zwembaden en een prachtig uitzicht op de golfbaan.

Golfarrangement Caleia Mar Menor Golf & SPA Resort inclusief*;

  • 5 nachten Double Room incl. ontbijt
  • 5 dagen Avis autohuur Cat. B
  • 4 greenfees m.k.u. Mar Menor Golf, Saurines Golf en Hacienda del Alamo

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Mar Menor:
Het Mar Menor Golf Village is gelegen in de provincie Murcia, nabij de stad Torre Pacheco. De golfbaan beschikt over een par 72 en heeft een maximale lengte van 6153 meter.Deze golfcourse is ontworpen door twee golf legendes: David Thomas en Jack Nicklaus.
De eerste negen holes zijn ontworpen door David Thomas, par 37, 3.275 meter. De greens worden goed beschermd door bunkers en het omringende water uit het meer. De laatste negen holes zijn ontworpen door Jack Nicklaus, par 35 van 2.878 m. Het heeft brede fairways en grote ruwe lijnen waarbij hole 13, 14 en 15 zijn omringt door een meer. De rest van de holes zijn omringt met strategische bunkers.

La Torre:
La Torre Golf is een fraaie 18 holes par 72 championship course gelegen in een glooiendlandschap van meer dan vijf hectare met strategisch geplaatste bunkers. Een uitstekend Jack Nicklaus ontwerp, waarbij drie grote meren komen in het spel komen op zes verschillendeholes. Daar golfbaan La Torre Golf brede fairways heeft en niet te lang is, maakt dit de golfbaan zeer leuk, vooral voor spelers van een medium en hogere handicap. De green zijn snel met verraderlijke break, die spelers van iedere handicap een geduchte test geeft. De prachtige locatie, de uitstekende faciliteiten en clubhuis maken La Torre Golf  compleet. De uitdagende schoten van de tee en naar de greens bieden juiste afwisseling om het voor iedereen een bijzondere baan te maken.

El Valle:
Een golfbaan gelegen in een prachtige natuurlijke woestijn- achtige vallei, dat uitdagend is voor de golfer. El Valle, 18 holes, heeft in de afgelopen jaren zichzelf getoond als host voor toernooien in senior golf voor zowel nationaal als internationaal. De baan is een par 71 en bestaat uit een aantal aaneengesloten holes, wat zorgt voor een meer open en natuurlijke weg om te genieten van het spel.

Haciende Riquelme:
Hacida Riquelme Golf bevindt zich buiten het Spaanse dorp Sucina. De 18 hole golfbaan, ontworpen door Jack Nicklaus, par 71 6.355 meter prijswinnend genot. Hacida Riquelme wordt voor 3 simpele redenen aangeraden. Prachtige oefengebieden, verbazingwekkende golfbaan en het traditionele Spaanse Finca clubhuis. De meren die zich bevinden op de golfbaan dagen de golfers uit. De golfbaan is ongetwijfeld een van de mooiste in Murcia.

Alhama Signature:
De Alhama signature golfbaan is een baan die ontworpen is door de enige echte Nicklaus. De golfbaan heeft brede fairways en is erg lang. De greens liggen verborgen achter vele bunkerpartijen. Deze baan wordt ook zo spannend gemaakt door vijf waterhindernissen die verspreid zijn over de gehele baan.
Deze baan wordt beschouwd als een van de meer uitdagende banen van alle Murcia golfbanen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *