background image
Dom Pedro Vilamoura

Dom Pedro Vilamoura Resort

v.a. 749 p.p.

Op par 3 afstand van het strand, discotheek en casino, op par 4 afstand van de jachthaven met zijn vele restaurants, winkels en bars en op par 5 afstand van de dichtstbijzijnde golfbaan Pinhal. Traditioneel was altijd de eerste Portugese Pro-Am in het Dom Pedro Golfhotel.

Kamers:
Alle klassieke kamers hebben deels land en zeezicht van het Dom Pedro Golf Hotel en beschikken over airconditioning, een minibar, safe, satelliet tv, radio, een rechtstreekse telefoonlijn en een prachtige badkamer.

Faciliteiten:
Golf Desk met speciale tarieven voor hotelgasten, Zwembad, 3 tennisbanen, Volleybalveld in de hoteltuin, kapper, sauna, massagekamer, spelkamer, gratis parking, gratis internet bij de receptie, gratis wifi in de lobby, kinderspeeltuin, oppasdienst, gratis shuttle naar de golfbanen. Restaurants : Bougainville restaurant, Mimosa Grill, Gazebo pool bar buiten en Alambique bar in het hotel. Nieuw, indoor zwembad en nieuwe SPA Aquae met fraai uitzicht naar de tuin door de enorme glazen panelen. Cardio-fitness room, jacuzzi, sauna en twee behandelkamers.

Golf:

Vijf minuten van Pinhal. Verder vindt u ook The Old Course, Millennium, Victoria en Vila Sol binnen 10 minuten rijden en op 20 minuten rijden vindt u de Ocean & Royal Course op Vale do Lobo. De Amendoeira vallei met nieuwe Faldo en O’Connor baan vindt op op 30 minuten rijden. De prachtige linkscourse Quinta da Ria, Quinta de Cima en Monte Rei bevinden zich op 40 minuten van het hotel. Een absolute must om deze prachtige nieuwe banen ook eens te spelen! Een aanrader voor een relaxte golfvakantie!

Golfarrangement Dom Pedro Vilamoura Resort inclusief*;

  • 5 nachten Twin Room incl. ontbijt
  • 5 dagen Avis autohuur Cat. C
  • 3 greenfees m.k.u. Millennium, Pinhal en Laguna (informeer bij ons naar de toeslag om te spelen op Victoria en/of The Old Course)
  • Incl. shuttle bus hotel - golfbanen v.v.
  • Gratis toegang tot de Spa Aquae

Periode:  15/06 - 30/06/2022 Prijs per persoon vanaf € 819,-
Periode:  01/09 - 14/09/2022 Prijs per persoon vanaf € 909,-
Periode:  15/09 - 30/09/2022 Prijs per persoon vanaf € 949,-
Periode:  01/10 - 31/10/2022 Prijs per persoon vanaf € 749,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Old Course
De baan bevindt zich in het hart van Vilamoura en wordt vaak omschreven als de Grande Dame van Vilamoura. De prachtige 18 holes baan is zeer uitdagend dankzij het dennenbos en het natuurlijke terrein. De baan heeft een lengte van 6254 m. De Old Course is een baan die altijd in de gedachte zal blijven van golfers. Er zijn ook een club huis, een golf shop, Driving Range, Putting green, bar/ restaurant en buggy bar beschikbaar voor de bezoekers van de baan.

Millennium
Deze 18 holes en par 72  baan is zeer uitdagend! Wat deze baan uitdagend maakt is dat door de bosrijke omgeving de fairways smaller zijn wat een hoge nauwkeurigheid vereist. De rest van het landschap wordt verrijkt door meren. De komst van de Millennium Golf Course heeft Vilamoura een van de beste golf bestemmingen in Europa gemaakt.

Pinhal Golf Course
Deze 18 holes baan is zeer verfijnt door de jaren heen en is 6353 meter lang. Wat kenmerkend is van de baan is parklandschap en Atlantische dennen die bij de fairways staan of soms zelfs bij greens. Vijvers en beken verschijnen op de baan op 5 holes maar zijn geen serieus gevaar voor de ervaren golfer. Om de moderne techniek in clubs en ballen bij te houden is de baan onlangs verlengt. Het clubhuis is vernieuwt en gemoderniseerd.

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *