background image
Time4Golf Verenigd Koninkrijk Wales The Vale Resort

The Vale Resort

v.a. 479 p.p.

Het Vale Resort ligt te midden van een 260 hectare groot landgoed op het platteland van Wales, in Hensol, slechts 2 minuten van de snelweg. Dit hotel is ideaal voor wie golf en ontspanning wilt combineren.

Op het resort in de idyllische vallei van Glamorgan liggen twee top golfbanen. Via de snelweg of over mooie binnenwegen zit u binnen 15 minuten op de mooie kustbanen of in het hartje van bruisend Cardiff.

Faciliteiten:
Er zijn 2 restaurants, 2 bars, grote fitnessruimte, binnenzwembad, tennisbanen en een Spa met sauna, hot tub, stoombad, onspanningsruimte en behandelkamers. Er is Wifi in het gehele hotel. (tegen betaling) De Vale Grill heeft een AA-Rozet en serveert moderne Welshe gerechten met verse lokale producten. In de prachtige champagnebar staat een vleugelpiano en het resort heeft een informele bistro en een bar in het clubhuis. Verder is er een gratis parking.

Kamers:
De stijlvolle kamers zijn voorzien van airconditioning, een zithoek en een interactieve tv met internet. Sommige kamers hebben een eigen balkon of een schitterend uitzicht over de omgeving Vale of Glamorgan of kijken uit op één van de schitterende golfbanen.

Golfarrangement The Vale Resort op aanvraag

The Vale Resort beschikt over 2 eigen golfbanen, de Wales International Course en de Lake Course. Bij Wales International wordt u aangenaam verrast door een prima onderhouden parklandbaan door bossen omgeven. zij hebben het predikaat verdient van “UK’s most enjoyable Golf Course”. Opmerkelijk is nog de grote lengte van deze baan die met 7433 yards van de championship tees een van de langste banen buiten de USA is. Men houdt er van lengte want hole 2 is met 607 yards de langste par 5 van Wales.

De Lake Course is een par 72 waar velen toernooien op werden gehouden voor PGA en Wales championships. De baan wordt gedomineerd door een 20 hectare groot meer. Hierbij komt er in wel 12 holes water voor, wat het zeer lastig maakt. Hole 8 heeft ook een zeer mooi uitzicht! Hole 12 is de signature hol  met een eiland green en is gerankt als een van UK's top golf holes!

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *