background image
Time4golf Spanje Meliá Sol Principe

Meliá Sol Principe

v.a. 609 p.p.

Een heerlijk hotel, direct aan het gezellige strand in Torremolinos op slechts een half uurtje van het bruisende Marbella en op slechts 10 minuten rijden van Malaga Airport en meer dan 30 golfbanen binnen handbereik!

Het Meliá Sol Principe biedt een spectaculair Caribisch lagunestijl zwembad van 1.500 m2 met 3 hydromassageruimtes, een grote geiser en prachtige avondverlichting

Kamers:
Het Meliá Sol Principe Hotel biedt zoveel meer dan een comfortabele plek om uw hoofd te laten rusten, De kamers zijn namelijk inclusief een uitzicht op het zwembad of een prachtig uitzicht op zee.

Faciliteiten:
Dit hotel beschikt over een 24-uurs receptie en er is natuurlijk gratis Wi-Fi, er is een fitnessruimte aanwezig voor gratis gebruik. Voor uw genot zijn er ruime eetzalen voor een internationaal buffet, In & Out Café, Sport Bar en een Caribische Bar.

Golf arrangement Sol Principe op aanvraag

Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens. Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Lauro
De golfbaan is ontworpen door Folco Nardi. Deze baan is technisch uitdagend maar is niet onbespeelbaar moeilijk. De 27 holes baan is matig vlak en kan zonder buggy bespeeld worden. Er zijn twee holes aan de zijkant van de berg van waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de vallei van Guadalhorce en de Middellandse Zee.

Parador de Malaga
De Real Club Campo de Malaga, tegenwoordig beter bekend als de Parador de Málaga, is een golfclub tussen Torremolinos en Málaga aan de Spaanse Costa del Sol.

De Parador is de oudste golfbaan op het Spaanse vasteland en dus ook aan de Costa del Sol. Hij werd ontworpen door de Schotse architect Tom Simpson, die ook de architect was van beroemde banen als TurnberryMuirfield en de Chantilly. Parador werd in 1925 door de Spaanse koning Alfons III geopend.

De 'Old Course' heeft 18 holes. Hij is vrij moeilijk omdat de par-3 en par-4 holes lang zijn. Dit wordt gecompenseerd door vrij korte par-5 holes. Bij de aanleg waren de fairwaus heel breed, maar de steeds ouder wordende bomen maken alles smaller.
De 'Links Course' heeft 9 holes en ligt langs de Middellandse Zee, er is een drivingrange en er zijn ook drie putting greens en twee chipping greens. De baan heeft veel kurkeiken en eucalyptusbomen.

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.