background image
Time4Golf Portugal Algarve Crowne Plaza Vilamoura

Crowne Plaza Vilamoura

v.a. 729 p.p.

Het Crowne Plaza Vilamoura ligt aan zee en strand, de jachthaven en het centrum van Vilamoura. Daarnaast heeft het een eigen ingang naar het Casino en de discotheek van Vilamoura.  Bovendien zijn er op tien minuten afstand van het hotel maar liefst vijf fantastische Oceanico golfbanen.

Vilamoura, het walhalla voor de golfer, is een gezellige plek waar mensen samen komen om te eten, drinken en om te winkelen. Tevens biedt het hotel gratis parkeergelegenheid voor zijn gasten. In de lobby is er gratis WIFI.

Kamers:
De kamers hebben een prachtig uitzicht (frontaal of zijaanzicht) op zee. Het ruime balkon heeft heerlijke loungestoelen zodat u lekker kunt relaxen op uw balkon. Het interieur van de kamers is rustig van kleur met aardetinten, modern en vriendelijk. De badkamers beschikken over een douche en een bad die je bij de slaapkamer kan betrekken of juist af kan sluiten door een elektrisch scherm. De badkamers zijn zeer ruim en vallen op door de grote glazen wanden.

Faciliteiten:
Het Crowne Plaza Vilamoura biedt 24 uur per dag roomservice en in het Cataplana Restaurant wordt een mix van regionale en internationale gerechten geserveerd. In de Caravela Bar kan men kiezen uit verschillende aperitiefjes en drankjes. Op het terras kan men snacks bestellen en gerechten kiezen die vers van de barbecue komen.

Het prachtige grote verwarmde buitenzwembad van het Crowne Plaza Vilamoura kijkt uit op de zee en heeft een terras met ligstoelen en schaduwplekken. Kinderen kunnen zich vermaken in de Peter Pan Kids Club, terwijl volwassenen genieten van een ontspannende massage in de Almond Tree Wellness Spa.

Behalve voor een ontspannende massage, kunnen de gasten ook in de spa terecht voor het overdekte verwarmde zwembad, de jacuzzi, een droge sauna en een hamam.
De sportieve gast kan lekker een partijtje tennissen.

Golfarrangement Crowne Plaza Vilamoura inclusief*;

  • 5 nachten Standard Room - Side Sea View, facing Quarteira Town - Low Floor incl. ontbijt
  • 5 dagen Avis Cat. C autohuur
  • 3 greenfees: 2x m.k.u. Millennium, Laguna of Pinhal, 1x m.k.u. The Old Course of Victoria
  • Gratis shuttle service hotel - golfbanen v.v.

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Old Course: De baan bevindt zich in het hart van Vilamoura en wordt vaak omschreven als de Grande Dame van Vilamoura. De prachtige 18 holes baan is zeer uitdagend dankzij het dennenbos en het natuurlijke terrein. De baan heeft een lengte van 6254 m. De Old Course is een baan die altijd in de gedachte zal blijven van golfers. Er zijn ook een club huis, een golf shop, Driving Range, Putting green, bar/ restaurant en buggy bar beschikbaar voor de bezoekers van de baan.

Millennium: Deze 18 holes en par 72  baan is zeer uitdagend! Wat deze baan uitdagend maakt is dat door de bosrijke omgeving de fairways smaller zijn wat een hoge nauwkeurigheid vereist. De rest van het landschap wordt verrijkt door meren. De komst van de Millennium Golf Course heeft Vilamoura een van de beste golf bestemmingen in Europa gemaakt.

Pin hal Golf Course: Deze 18 holes baan is zeer verfijnt door de jaren heen en is 6353 meter lang. Wat kenmerkend is van de baan is parklandschap en Atlantische dennen die bij de fairways staan of soms zelfs bij greens. Vijvers en beken verschijnen op de baan op 5 holes maar zijn geen serieus gevaar voor de ervaren golfer. Om de moderne techniek in clubs en ballen bij te houden is de baan onlangs verlengd. Het clubhuis is vernieuwt en gemoderniseerd.

Laguna Golf Course: Aangelegd op laag gelegen kust. Deze baan beschikt over velen meren en maar enkelen bomen en is dus heel anders dan de andere banen in Vilamoura. De 18 holes baan is 6121 meter lang gemeten vanaf de witte tee's  bevat diverse meren die het spel beïnvloedde. Deze meren zijn heel handig omdat ze een variatie van watervogels, amfibieën en otters aantrekken. Naast de meren en de indrukwekkende 79 bunkers is ook de wind een gevaar. De wind waait vaak omdat de locatie open ligt.

Victoria Golf Course: De Victoria bestaat uit 90 hectaren grond. De Victoria Golf Course is een van de beste en meest geavanceerde golf baan van Europa. Verschillende meren bieden water weerspiegeling en strategische reservoirs. Iedere hole heeft 5 of 6 tee's  brede, golvende fairways; uitgebreide waterpartijen en goed geplaatste bunkers. Daarbij is er ook een Driving Range en Putting Green van 2500 vierkante meter. De Victoria Golf course is een 18 holes en  par 72 kampioenschap lay-out. Op deze baan worden ook veel toernooien gehouden.

Faldo Golf Course: De strategisch ontworpen baan is 6598 meter lang. De baan is de moderne versie van een traditionele golf baan. De baan is uitdagend voor golfers van ieder niveau, de baan is soms makkelijk maar de uitdaging van de baan zit in dat je na moet denken over hoe je gaat spelen.

O'Conner Golf Course: De O' Conner Golf Course complimenteert de Faldo Golf Course. De baan is gelegen op vruchtbaar grondgebied, de diverse waterpartijen vragen nauwkeurigheid van de golfer. De golf course heeft tee's die in het algemeen worden aangesloten op de fairways, maar ook de afstand, het water en grote greens zijn uitdagend. Golfers zullen zich goed moeten aanpassen aan de baan. Holes 7, 8 en 9, de gemiddelde lengte par 4's, bieden een bijzondere uitdaging omdat alle drie de holes langs meren zijn, waardoor je extra nauwkeurig en geconcentreerd moet zijn.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *