background image
Time4Golf Portugal Amarante Casa da Calçada Relais & Chateaux

Hotel Casa da Calçada Relais & Chateaux

v.a. 489 p.p.

Een plaats die je nooit zult vergeten! Het hotel Casa da Calçada Relais & Chateaux bevindt zich in de stad Amarante. Het hotel wordt omringd door prachtige natuur van de Douro vallei. De vallei heeft een adembenemend landschap en  een excellente selectie van wijn met internationale bekendheid. Het hotel Casa da Calçada Relais & Chateaux heeft een authentieke en gezellige sfeer.

Het authentieke hotel Casa da Calçada Relais & Chateaux past perfect bij de omgeving. Met de warme en authentieke inrichting en gezellig design straalt het hotel gastvrijheid uit. Het hotel heeft al meerdere prijzen gewonnen waaronder beste restaurant van 2013, een Michelin ster en ook een certificaat van excellentie van Tripadvisor.

Kamer: 
De luxe kamers hebben een authentieke sfeer die perfect aansluit bij het hotel en de omgeving. Alle kamers zijn van alle faciliteiten voorzien waaronder airco, mini bar en tv. Het hotel biedt een variatie van prachtige antieke ingerichte kamer.

Faciliteiten:
In het hotel is een heerlijke culinaire keuken bekroond met 1 Michelin ster aanwezig. Rondom het hotel is een romantische tuin waar je kunt relaxen. Ook zijn er 2 zwembaden, waarvan 1 voor volwassenen en 1 voor kinderen.

Golfarrangement Casa da Calçada op aanvraag

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Het Vidago Palace Golf Course is een golfbaan die helemaal samen komt met de natuur. De opvallende kenmerken van deze golfbaan zijn de steunmuren van de tees, die zijn gemaakt van lokale stenen en de eeuwenoude bomen die allemaal bewaard zijn gebleven. De recent uitgebreide golfbaan bestaat uit een golfschool, een 340 m driving range, een chipping area en twee putting greens. Deze baan is uitdagend, zelfs voor de meest ervaren golfspeler!

De Vidago golfbaan om het Vidago Palace hotel heen is zeer uitdagend, de eerste negen holes beschut en overzichtelijk tussen de bomen, de tweede negen met enorme hoogteverschillen en een paar blinde holes. Een beetje golfer kan iedere dag genieten van de enorme variaties in holes van deze enorm uitdagende baan!

Oporto Golf Club
Het Oporto Golf Course ligt op 17 km ten zuiden van Porto stad en naast de prachtige stranden van Espinho. Oporto Golf Club, na Pau, is de tweede oudste golfbaan in continentaal Europa. Het werd opgericht in 1890 door de Britse bewoners in Porto.
De smalle fairways, samen met de noordenwind, zijn de belangrijkste obstakels.
Dit beginnend met een moeilijke par 4. Twee uitdagende holes zijn nummer 11, een par 5 van 497 meter en hole 4, die wordt beschouwd als de meest moeilijke Porto golfbaan.
Alle 2 de banen die hierboven zijn genoemd worden afgesloten met een makkelijke par 5 hole die het verstrekken van een aantal spannende eindes voor wedstrijden.

Ponte de Lima:
De eigen 18 holes golfbaan Ponte de Lima  van het hotel slingert zich tussen de bergen. Vele holes bieden van een geweldig uitzicht over de Lima vallei, Viana do Castelo en uitdagende fairways en glooiende greens. De fervente golfer komt hier volop aan zijn trekken door de uitgebreide keuze van andere golfbanen in Portugal en Spanje in dit gebied…zoals Amarante en de top linkscourse Estela. Een absolute aanrader!

Estela Golf Course
is een echte links baan, gelegen in een prachtig gebied met een klimaat dat wordt gekoeld door de Atlantische bries in de zomer en dat wordt verwarmd door de Golfstroom in de winter. Het type gras gebruikt voor de fairways is "Tifton Bermuda" en het type "Penncross Bent" is gebruikt voor de greens. Dit alles zorgt voor uitstekende spelomstandigheden met goede fairways en greens die zowel stevig als snel zijn. Vanaf de achterste tee strekt de Estela-baan zich uit over bijna 6.300 meter met een par van 72.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.