background image
Time4Golf Marokko Marrakech Kenzi Menara Palace Marrakech

Kenzi Menara Palace Marrakech

v.a. 1239 p.p.

Kenzi Menara Palace is een prachtig en geliefd hotel met vele en uitstekend verzorgde faciliteiten. Het hotel ligt aan de zuidkant van Marrakesh. Rondom dit hotel liggen diverse golfbanen om de perfecte basis te vormen voor uw golfvakantie in Marokko.

Dit vijf sterren hotel ligt net buiten de oude stadsmuren in een park in Marrakesh, op 4 km van de luchthaven Menara en slechts 10 minuten rijden van het plein Djemaa el Fna. Het middelpunt van Kenzi Menara Palace is het 1.250 vierkante meter zwembad met zonneterras.

Kamers:
De kamers hebben een klassieke inrichting met lichte, Marokkaanse kleuren en hebben een adembenemend uitzicht op het Atlasgebergte. Elke kamer heeft WiFi, airco, televisie, kluisje, minibar & roomservice.

Faciliteiten:
U kunt gratis gebruik maken van het buitenzwembad en het fitnesscentrum. Ook heeft het hotel een sauna en een hamam. Verder heeft het hotel een traditioneel Marokkaans restaurant, en het internationale restaurant Terrasse, een zwembad snackbar en een pianobar.

Golfarrangement Kenzi Menara Palace inclusief*;

  • 7 nachten in een Double Deluxe Garden View All inclusive
  • Transfers Marrakech Airport - Hotel - Golfbanen v.v.
  • 4 greenfees; 1x Golf Samanah, 1x Golf Assoufid, 1x Al Maaden en 1x Golf Amelkis
  • Begeleiding van Starway gedurende uw verblijf

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

PalmGolf Samanah:
In deze unieke setting, gelegen in de weelderige Palmeraie en met de achtergrond van de sneeuwtoppen van het Atlasgebergte, biedt de 27 holes golfbaan het beste voor swing liefhebbers. Zowel opmerkelijk als toegankelijk, de baan zorgt ervoor dat de meer ervaren spelers een uitdagende en spannende test hebben, terwijl beginners heel gemakkelijk hun eerste stappen in de discipline kunnen nemen.

Golf Noria:
Noria Golf Club is de meest unieke golfbaan die Hills & Forrest ooit heeft ontworpen. Deze 18 holes baan was opgericht in 2014. Noria is een uitzonderlijke golfbaan Niet te lang maar leuk om te spelen met een rivier, bunkers en vierkante greens. Het concept van het mixen van drie verschillende landschappen (boomgaarden en lavendelvelden, de woestijn en een formele "oase") was uitdagend, maar vormde de basis voor een golfervaring gevuld met prachtige variatie voor de speler.

Al Maaden Golf:
Opvallend aan de Al Maaden golfbaan zijn de geometrische waterobstakels en het vrije uitzicht op het Atlas-gebergte. Veelal biedt Al Maaden meerdere routes richting de green. De 18e hole is echt de beslissende hole met waterobstakels, een serie van verbonden bunkers en een zeer goed beschermde green. Strategie is hier het sleutelwoord. Een caddy of buggy is verplicht, maar niet inbegrepen.

The Tony Jacklin is een uitzonderlijke golfbaan. Deze 27 holes golfbaan is een kwaliteitsbaan met een adembenemend uitzicht op het prestigieuze Atlasgebergte. De baan is ontworpen door Tony Jacklin, de grootse Britse speler van zijn tijd.

Montgomerie:
Een prachtige golfbaan, omringd door olijfbomen. The Montgomerie Marrakech, genoemd naar de Britse golfspeler Colin Montgomerie, biedt adembenemende uitzichten op de Atlas en de Koutoubia. De baan ligt aan de grote Avenue Mohammed VI, in de nabijheid van de vlieghaven en treinstations. De club heeft ook een luxueus clubhuis, tegenover de green van hole 18.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *