background image
Time4Golf Spanje Costa del Sol H10 Andalucia Plaza

H10 Andalucia Plaza

v.a. 669 p.p.

Dit prachtige luxe hotel bevind zich in Andalucia, vlakbij Puerto Banús en dichtbij vele top golfbanen. Het hotel is compleet vernieuwd en modern ingericht.

Tegenwoordig is dit een ‘Adults Only’ hotel, wat betekent dat u vanaf 16 jaar welkom bent. Daarnaast beschikt het over een uitstekend á la carte restaurant, congres centrum en een luxe spa met verschillende behandelingen.

Kamers:
De kamers zijn modern en luxe ingericht. Ze beschikken over een volledig uitgeruste badkamer, sateliet TV, minibar, kluis en een haardroger.

Faciliteiten:
Het hotel beschikt over maar liefst 3 zwembaden, 1 binnenzwembad en 2 buitenzwembaden waarvan 1 verwarmd. Het hotel heeft 2 restaurants, Cordoba Buffet Restaurant ( á la carte met show cooking) en La Terraza, een buiten restaurant. Verder heeft het twee bars waarvan één bij het zwembad en de Toledo bar met live muziek.

Golfarrangement H10 Andalucia Plaza op aanvraag

 

Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens. Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Los Naranjos is een typisch ontwerp van Robert Trent Jones Sr. met royale fairways en strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. De greens, met Penn A4-gras, zijn ruim en licht golvend. De tees zijn lang en hebben vier markeringen: rood, geel, wit en zwart met baanlengtes vanaf 5.054 meter tot 6.564 meter op zijn langst. Sinds de opening in 1977 is Los Naranjos de gastheer geweest van verschillende grote wedstrijden, waaronder de Spanish Open, en is het een van de beste golfbanen van Spanje. In 2005 en opnieuw in 2008 werd Los Naranjos verkozen tot “Golfbaan van het jaar” aan de Costa del Sol.

Chaparral Golf
El Chaparral is een 18-holes golfbaan die veegt langs de golvende kustlijn van Mijas Costa, op ongeveer 20 minuten rijden van Malaga. Spaanse architect Pepe Gancedo heeft deze golfbaan ontworpen. De baan en clubhuis zijn uniek aan de Costa del Sol. Vrijwel elk zicht kijkt uit naar de zee. Het is een mooie en een uitdagende golfbaan om op te spelen.

Santa Clara
Is een mooie baan in een mooie omgeving. De meeste fairways zijn breed, behalve op plaatsen waar deze bijna 'gedeeld' wordt door meerdere holes. Enkele holes zijn redelijk gekunsteld. Een top baan, redelijk goed te spelen en niet te moeilijk. Een prachtig clubhuis en geweldig mooi aangelegd, prachtig fairways en snelle greens.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *