background image
Time4Golf Slowakije Bratislava Black & White Golf Resort Bratislava

Black & White Golf Resort Bratislava

v.a. 305 p.p.

Black & White Golf Resort Bratislava is een uniek golfresort. Niet alleen was dit resort de plek waar de eerste 9-holes golfbaan van Slowakije werd gebouwd (Course Park), maar het is ook het grootste golfresort in de Slowaakse republiek, met totaal 55 holes, waaronder de moeilijkste golfbaan van Europa.

U verblijft in het prachtige Theresia Chateau kasteel gelegen aan de Black River golfbaan. Dit originele barok kasteel is onlangs gerenoveerd. Dit kasteel werd oorspronkelijk door Maria Theresa bewoond. Het biedt een beeld van een eersteklas en luxe golfclub-huis, dat de hoogste kwaliteit diensten zal bieden, niet alleen in Slowakije maar ook in een bredere internationale omgeving.

Kamers
Het hotel beschikt over 8 gerenoveerde kamers en in totaal 16 bedden. De kamers zijn modern ingericht maar ademen de pompeuze barokke stijl.

Faciliteiten
In het hotel bevindt zich het Maria Theresia Restaurant. Het door chef-koks samengestelde menu is een originele keuze van de ingrediënten van hoge kwaliteit, maximale versheid en met een blik op de seizoensinvloeden. Een onvergetelijke culinaire ervaring met een uitstekende selectie van wijnen uit de hele wereld die zorgvuldig zijn geselecteerd om elke maaltijd van genot te vergroten.

Golf arrangement Bratislava Black River Resort met greenfees op Black River en White Eurovalley, vraag bij ons uw pakket aan op maat! 

 

Black River
Deze baan staat bekend als de moeilijkste baan van Europa. Wanneer u b.v. een handicap heeft van 18 (heren) dan krijgt u 29 slagen mee.  Een echte uitdaging dus voor iemand die het beste uit zich naar boven wil halen. Het verdient aanbeveling om deze baan tijdens uw verblijf 2 maal te spelen. De baan kent veel hoogteverschillen, diepe bunkers, verraderlijk water en een aantal plaatsen waar vandaan u praktisch een blind schot heeft naar de fairway. Een baanboekje is dan ook geen overbodige luxe. De eerste 6 holes start u op de oude parkbaan liggend achter het kasteel om daarna over te gaan naar het meest uitdagende gedeelte. Nog een tip: Neem wat extra ballen mee in de baan.

White Eurovalley
De White Course is de andere baan van het resort maar bevindt zich op een kleine 40 minuten afstand van het kasteel bij het plaatsje Malacky. De baan is gebouwd op wit zand, vandaar de naam White Course, en loopt prachtig tussen de naaldbomen door met her en der mooie waterpartijen die voor extra uitdaging zorgen. Weliswaar minder moeilijk als Black River, maar toch een baan waar u niet al te gemakkelijk over moet denken.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *