background image
Time4golf Spanje Iberostar Bouganville Playa

Iberostar Bouganville Playa

v.a. 779 p.p.

Het Iberostar Bouganville Playa is een 5 sterren hotel gelegen in Costa Adeje. Het hotel ligt aan de kusten van Playa del Bobo en heeft uitzicht op de Atlantische oceaan. Je kunt heerlijk tot rust komen in dit gezellige familie hotel op Tenerife.

Het Iberostar Bouganville Playa Hotel is een familie hotel in de Costa Adeje, en bevindt zich aan de kusten van Playa del Bobo. Dit top hotel is ideaal voor familie vakanties op het schitterende Tenerife. Dankzij de oplettende professionele staff, ontelbare activiteiten en een comfortabel verblijf. Het Iberostar Bouganville Playa biedt klanten de best mogelijke service.

Kamers:
De kamers in het Iberostar Bouganville Playa zijn ideaal voor reizigers die het optimale uit hun vakantie willen halen. Er zijn verschillende kamers zodat er altijd wel een is die bij jouw wensen past. U kunt kiezen voor een kamer met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Faciliteiten:
Er is veel te doen in het hotel. Voor de hele familie is er entertainment beschikbaar. Er is ook heen heerlijk buiten zwembad aanwezig bij het hotel. In het Iberostar Bouganville Playa kun je ook lekker eten in de culinaire restaurants. Het hotel huist verschillende eet etablissementen van traditionele gerechten van de Canarische eilanden, een internationaal restaurant tot Barbecue specialiteiten. Het hotel hoopt met zijn diversiteit in de restaurant iedereen te kunnen voorzien van een lekkere maaltijd. Ook is er een Poolbar, Karaokebar,  Barroom en een Hallbar waar je kunt genieten van een drankje.

 

Golfarrangement Iberostar Bouganville Playa op aanvraag

Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens. Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Las Americas:
Gelegen in het resort Playa de las Americas heeft de golfbaan uitzicht over de zee. De baan is al meerdere keren host geweest van de Spaanse golf kampioenschappen. Het is een 18 holes en par 72 baan. Een aantal meren en ravijnen die gevuld zijn met water kenmerken de baan net zoals het excellente onderhoud en professionaliteit. De baan beschikt over 90 hectaren baan. Het clubhuis heeft uitzicht op de 18e fairway en green, ook de 1e en 10e tees zijn vlakbij het clubhuis gelegen.

Costa Adeje Golf:
De Costa Adeje Golf baan is ontworpen met de natuur eigenschappen uit de omgeving en de fairways volgen de natuurlijke contouren van het land. Het is een 18 holes en par 72 baan. Deze baan is 5 kilometer verwijderd van de Las Americas baan. Golfers kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht over de Atlantische oceaan, het eiland van Gomera, Playa de las Americas en de Adeje bergen.

Golf del Sur: 
De Golf del Sur is ontworpen door Pepe Gancedo en heeft een geweldige uitstraling waarvan je aandacht meteen gaat naar het zwarte vulkaan zand in de bunkers. De wijde fairways worden omringt door een wijde variatie van planten. De baan is 800 vierkante meter en ligt naast de Atlantische oceaan op een vruchtbaar gebied. De 3e hole heeft uitdagende fairways met daarachter een indrukwekkend ravijn en aan de linkerkant een bunker van zwart zand.

Amarilla:
De Amarilla Golf in Tenerife is een verborgen juweel, misschien wel de beste golfbaan in Tenerife. Het is een creative baan die omringt wordt door de Atlatische oceaan en de hoogste berg in Spanje de Majestic El Teide. Je kunt het hele jaar door genieten van het prettige weer.  De moeilijkste hole is de korte par 3. Deze is 115 meter van de gele tees en zonder fairway. Je moet over de zee en op een kleine green landen. Bij deze hole ben je erg afhankelijk van de wind. Deze hole is een van de spectaculairste par 3 in de wereld

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *