background image
Time4Golf Frankrijk Hôtel Barrière Le Westminster Le Touquet

Hôtel Barrière Le Westminster Le Touquet

v.a. 429 p.p.

Hôtel Barrière Le Westminster is een klassiek hotel uit 1930 en biedt luxe met een gezellige sfeer. Dit hotel waar u heerlijk kunt ontspannen, ligt op 500 meter van het strand. De golf club van Le Touquet ligt op 2,9 km.

Kamers
Hôtel Barrière Le Westminster Le Touquet heeft 115 kamers en beschikken allemaal over gratis wifi, een minibar, een flatscreen en roomservice. Alle kamers zijn rookvrij.

Faciliteiten
De gasten van Hôtel Barrière Le Westminster Le Touquet hebben gratis toegang tot het verwarmde overdekte zwembad, de sauna en de hot tub. U kunt genieten van heerlijke gerechten in het gastronomisch restaurant Le Pavillon of de brasserie Les Cimaises.

 

Golfarrangement Hôtel Barrière Le Westminster Le Touquet inclusief*:

 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

De Belle Dune Golf Links ligt in het hart van het Marquenterre duin-massief, één van de mooiste gebieden in Noord-Europa.
Deze opvallend mooie en natuurlijke omgeving biedt u een landschap dat varieert per hole tussen duinen en dennenbos. Onder experts is deze linksbaan bekend als één van de mooiere golfbanen van Frankrijk.

Le Touquet - La Mer, La Foret
De twee 18-holes banen van Le Touquet, La Mer en La Foret behoren tot de mooiste banen van de Cote d’Opale en trekken ieder jaar vele, voornamelijk Britse golfers.

De bekendste van de twee banen is La Mer en deze baan is alle behalve eenvoudig te noemen. De fairways slingeren door het prachtige duinlandschap en worden omgeven door een onverbiddelijke rough. Deze uitdagende baan is meerdere malen gastheer geweest van het Frans Open.

La Foret (1904) voert deels door oude pijnboombossen en is in het algemeen wat vriendelijker, mede doordat u hier wat minder last heeft van de bijna altijd aanwezige wind van zee.

La Mer:
Deze golfbaan wordt wel eens het ‘beest’ van de Côte d’Opale genoemd en is iets meer een Schotse linksbaan dan een parklandbaan. Midden in ongerept duingebied met dodelijke rough, dus de tactische speler die lengte kan maken met ijzers komt hier beter weg dan de longhitter. Handicapeis: (24/28)

La Forêt:
De golfbaan is op schitterende wijze aangelegd in een eeuwenoud dennenbos. De greens van deze parklandbaan zijn kleiner dan die van La Mer. Handicapeis: (35/35)

Tevens ligt er een uitstekende 9-holes (par-35) oefenbaan. Deze baan bevat alle moeilijkheden en spelsituaties en is daarmee ideaal voor een ieder die zijn spel wil verbeteren.

Hardelot Golf
Hardelot Golf Links beschikt over twee 18-holes golfbanen. De bekendste baan is Les Pins, genoemd naar de vele naaldbomen die deze baan omsluiten. Het eerste ontwerp van Les Pins stamt al uit 1906. De andere en jongere baan, Les Dunes, werd in 1991 geopend. Het is logisch dat Les Pines met een historie van meer dan honderd jaar vaak meer aandacht krijgt dan het ‘slechts’ 22 jaar oude broekie Les Dunes. Toch is dat niet terecht. Les Dunes is een golfbaan die je niet mag overslaan. Verscholen in de bossen liggen achttien afwisselende holes met veel, heel veel hoogteverschillen. De eerste hole is een rustig voorproefje van wat golfen op Les Dunes betekent.

Golf de Wimereux
Oorspronkelijk uitgelegd in 1901, is een linksbaan gelegen dichtbij het Kanaal. De baan werd na de wereldoorlog door Guy Campbell en Cecil Hutchinson herontworpen, maar de lay-out is sindsdien veel veranderd. In het verleden heeft het meerdere grote kampioenschappen gehost en kan het heel uitdagend zijn als de wind door de Channel blaast.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *