background image
Time4golf Spanje Sol Don Pablo

Sol Don Pablo

v.a. 629 p.p.

Het door tuinen omgeven Sol Don Pablo ligt aan de Bajondillo-boulevard aan het strand in Torremolinos (Malaga). Het hotel ligt op 15 minuten wandelen van het centrum van Torremolinos en op 15 minuten rijden van de luchthaven van Malaga.

Kamers
De lichte, volledig gerenoveerde kamers met een modern design hebben een oppervlakte van 24 m2 met een terras of balkon van 6 m2. Ze hebben een warme inrichting en zijn uitgerust met alle diensten die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Het merendeel van de kamers biedt een gedeeltelijk uitzicht over de zee.

Faciliteiten
Het hotel biedt 9 fantastische zwembaden, avondentertainment, een keuze aan eetgelegenheden (Castilla Restaurant, Cordoba Restaurant, Bangkok Bar, Jerez Bar, English Bar en de zwembad bar Blue Horizon), een conferentie centrum, Wi-Fi, privé- en openbare parkeergelegenheid, een kapper, een fitness ruimte en een tennisbaan. Verder is er een volledig activiteiten programma aanwezig met daarnaast ook feesten, musicals, avondshows en live muziek.

Golfarrangement Sol Don Pablo op aanvraag

Guadalhorce 
De New Course met haar 6194 meter en grote greens ontworpen door Miguel Ángel Jiménez wordt beschouwd als een lange par 72. De baan is opgedeeld in twee delen. 
De eerste 9 holes is  een typische Engels "Park" ontwerp zonder water dat zich uitstrekt door glooiende heuvels en glooiende fairways die gemakkelijk te lopen zijn op een warme zomerdag. Water komt in het spel op de 10e en 11e, 14e, 16e en 17e hole en de grote greens die soms moeilijk te lezen zijn voegen zijn daardoor nog knap lastig. De hele baan heeft een grote verscheidenheid aan bomen, zowel inheemse en sommige nieuw en verschillende meren. 

Chaparral Golf 
El Chaparral is een 18-holes golfbaan die veegt langs de golvende kustlijn van Mijas Costa, op ongeveer 20 minuten rijden van Malaga. Spaanse architect Pepe Gancedo heeft deze golfbaan ontworpen. De baan en clubhuis zijn uniek aan de Costa del Sol. Vrijwel elk zicht kijkt uit naar de zee. Het is een mooie en een uitdagende golfbaan om op te spelen. 

Marbella Club: 
Als gast heeft u het exclusieve recht om op de Marbella Club Golf Resort te spelen! Deze 18 holes golfbaan is ontworpen door Dave Thomas, met prachtige natuur en vergezichten op zee en Afrikaanse kust. Grote greens vaak lastig te lezen, voor lage score is approach nabij de vlag een pré. Strategisch geplaatste bunkers en water. Puente Romano biedt een gratis transfer naar deze geweldige baan. Naast de golfbaan is er ook een manege waar rijlessen worden gegeven en excursies te paard worden georganiseerd. 

Lauro: 
De golfbaan is ontworpen door wijlen Folco Nardi Deze baan is technisch uitdagend maar is niet echt moeilijk. De 27 holes baan is matig vlak en kan zonder buggy bespeeld worden. Er zijn twee holes aan de zijkant van de berg van waaruit u kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de vallei van Guadalhorce en de Middellandse Zee. 

Parador de Málaga
De Real Club Campo de Malaga, tegenwoordig beter bekend als de Parador de Málaga, is een golfclub tussen Torremolinos en Málaga aan de SpaanseCosta del Sol. 

De Parador is de oudste golfbaan op het Spaanse vasteland en dus ook aan de Costa del Sol. Hij werd ontworpen door de Schotse architect Tom Simpson, die ook de architect was van beroemde banen als Turnberry, Muirfield en de Chantilly. Parador werd in 1925 door de Spaanse koning Alfons III geopend. 

De 'Old Course' heeft 18 holes. Hij is vrij moeilijk omdat de par-3 en par-4 holes lang zijn. Dit wordt gecompenseerd door vrij korte par-5 holes. Bij de aanleg waren de fairwaus heel breed, maar de steeds ouder wordende bomen maken alles smaller.
De 'Links Course' heeft 9 holes en ligt langs de Middellandse Zee, er is een drivingrange en er zijn ook drie putting greens en twee chipping greens. De baan heeft veel kurkeiken en eucalyptusbomen. 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *