background image
Time4golf Frankrijk Hôtel Barrière L’Hermitage La Baule

Hôtel Barrière L’Hermitage La Baule

v.a. 429 p.p.

Een prachtig luxueus golfhotel in het hart van de internationale 45-holes golfbaan La Baule. Het hotel ligt op slechts enkele minuten van een van Europa's mooiste stranden en van de mondaine badplaats La Baule. Een topkwaliteit hotel met een fantastische service en een zeer smaakvolle inrichting.

Kamer:
Dit hotel is intiem, met veel sfeer en charme. Er zijn luxe kamers, mooie suites en appartementen die allemaal beschikken over tv, kluis, haardroger, luxe badkamer, terras of balkon en privé garage. De villa’s hebben een woonkamer met open haard, kitchenette met vaatwasser, wasmachine, droger, satelliet-tv, telefoon, terras, 2 of 3 slaapkamers met alle faciliteiten van een hotelkamer met kleuren-tv en individuele badkamer.

Faciliteiten:
Er is een bar, zwembad, solarium en clubhuis met receptie, speeltafels en biljart. Ook kunt u uw geluk beproeven in het luxe casino Barriere, Een ontspannende sauna en hammam om uzelf lekker te ontspannen. De mooie fitnessruimte om fit te blijven en fietstochten voor de actievere mens. 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Golf International Barriere de La Baule
is uitgebreid tot 45 holes. Een prachtige oude parkland course. Het parcours slingert deels door het bos en deels door het licht glooiende open landschap. Meertjes en riviertjes completeren het geheel. Brede fairways maken de baan speelbaar voor hoge handicappers. Toch is de baan vanwege het water, de vele bunkers en de doglegs door het bos ook boeiend voor de lagere handicappers. Onder de vele grote toernooien die hier zijn gespeeld was het Frans Open.

Golf de la Bretesche
slingert door een majestueuze,oude bos in een licht glooiend landschap. Iedere fairway ligt solitair ten opzichte van de rest van de baan, zodat u in alle rust kunt spelen. De baan is afwisselend. Hoewel er weinig waterhindernissen zijn, is zij zeker niet makkelijk. De 8e en de 10e hole bijvoorbeeld zijn doglegs met hoeken van circa 90°. Uw drive moet goed geplaatst zijn om de green in twee slagen te kunnen bereiken. U heeft vanaf de green van de negende hole een schitterend uitzicht op het kasteel.

Golf de Saint-Jean de Monts
is een populaire kustplaats en golfen op gelijknamige golfbaan is een leuke afwisseling. De eerste 9 holes lopen door een bos met pijnbomen maar vanaf hole 10 bespeelt u deze echte linkscourse. met een paar moeilijke lange holes langs de oceaan waar de zeewind het spel beïnvloedt.

Golf de Nantes Vigneux
is een parkland course met brede fairways, vele bomen en vele doglegs waarbij een klein riviertje uw spel doorkruist.

Golf de Pornic
geopend sinds 1950, het is een 18 holes baan die langs de zee loopt op een groot deel van zijn 6082 meter (par 72). Gevarieerde parcours, alles is in contrast en omgeven door veel bomen, het zal u tevredenstellen met zijn kwaliteit en zijn kleine beekjes die frisheid brengen.

Golf de Savenay
Op een steenworp afstand van de mooiste steden in West-Frankrijk, zijn waterpartijen en kleine bossen met kastanjebomen de kenmerken van deze mooie, maar technisch veeleisende baan. Een speciale vermelding gaat naar de zeer mooie ochtendmist.

Golf de Saint-Laurent
Volgens het blad ‘’Golf European’’ hoort Golf de Saint-Laurent bij de top 40 beste golfbanen in Frankrijk. Saint Laurent is een hele mooie baan met alle faciliteiten en gelegen in het midden van een eeuwen oud eikenbos.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *