background image
Time4Golf Portugal Lissabon Sana Capitol Hotel

Sana Capitol Hotel

v.a. 519 p.p.

Het Sana Capitol is een modern hotel in het hart van Lissabon. Door de ligging is het hotel perfect als je de stad wilt ontdekken, binnen 200 meter afstand ben je bij Praça do Marquês de Pombal, Gulbenkian museum en Rossio Square. Ook het Kasteel van Sao Jorge en Santa Justa-lift liggen binnen 3 km afstand. Er zijn 59 comfortabele en verzorgde kamers beschikbaar in het hotel waar je je heerlijk kunt ontspannen na een dag golfen of na een dag in de stad.

Het Sana Capitol Hotel bevindt zich in het centrum van Lissabon. Het hotel heeft een urban design wat een comfortabele en rustige sfeer geeft. Het hotel heeft een gunstige locatie vlakbij Marquês de Pombal en maar 15 minuten verwijdert van het vliegveld. Ook is vanaf het hotel het historische centrum ook goed te berijken.

Kamers
De kamers van het SANA Capitol Hotel bieden een stijlvolle vormgeving en modern meubilair. Wat de hotel kamers uniek maakt is de fijne sfeer. De kamer is van alle gemakken voorzien met een privé badkamer, Wi-Fi mogelijkheid en Kabel TV.

Faciliteiten:
Met sterk contrast van kleuren het Sana Capitol Restaurant biedt een fijne sfeer voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Ook is er een bar beschikbaar in het hotel, met fijne stoelen en banken, een gevarieerd menu en 2 plasma TV’s is de Sana Capitol bar de perfecte plek om te genieten van een drankje.

Golfarrangement Sana Capitol Hotel*; 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Quinta do Peru
Quinta do Peru is een van de meest uitdagende banen in het Lissabon-gebied. De baan is geopend in 1994 en is ontworpen door de Amerikaanse architect Rocky Roquemore. De baan ligt aan de Costa Azul tussen het kasteel en Sesimbra Setubal en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Lissabon. De signature holes zijn 12 en 16. Hole 12 is een par 4 met een meer in de lengte van de fairway. Hole 16 is een Par 3 van meer dan 200 meter, met een meer langs de green. Het heeft de Grande Finale van de UAP Challenge Tour in 1995 en 1996. De greens zijn van Penncross, fairways van Bermuda Tifton 419.

Aroeira
Twee uitstekende 18 holes championship courses Aroeira I en Aroeira II, die zich door de pijnboombossen slingeren afgewisseld door waterpartijen. Aroeira I naar ontwerp van Frank Pennink opende in 1973. Golfpro’s roemen de baan als een van de beste van Europa. Gastheer Portugees Open 1996 en 1997. In april 2000 opende Aroeira II naar design van Donald Steel met zijn langgerekte greens en 6 meren en veel verschillende teeboxen. Aroeira was meermalen gastheer voor toernooien van de Europese tour.

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.