background image
Time4Golf Portugal Lissabon Sublime Comporta

Sublime Comporta

v.a. 784 p.p.

De locatie is schitterend op het schiereiland Troia. De golfbaan is een links course met een schitterend uitzicht. Vanaf het vliegveld van Lissabon is ongeveer een uur rijden naar het hotel. Om je golfreis nog avontuurlijker te maken kunt u ook gebruik maken van de ferry en wie weet spot je nog dolfijnen!

Sublime Comporta is een premium Country House Retreat met een prachtige natuurlijke omgeving met een spirituele ervaring. Een plek om lichaam en geest te ontspannen, omgeven door traditionele en eenvoudige levensstijl. Het hotel is perfect gelegen en is slecht een half uur rijden van de golfbaan Troia.

Kamers:
Het hotel biedt meerdere kamers aan met veel luxe. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en in het tweede gebouw wat veel privacy biedt. Vijf bevinden zich in het hoofdgebouw, terwijl de overige negen zijn gelegen in een secundaire structuur slechts 50 meter afstand. De kamers zijn ruim, veel sfeer en hebben een eigen terras.

Faciliteiten:
Sublime restaurant keuken serveert traditionele smaken met een moderne presentatie in een elegante sfeer. De chef-kok David João bereidt een elke dag een ander menu met de meest verse ingrediënten, zoals de Atlantische Oceaan vissen en biologische groenten uit de tuin. Er is ook een bar waar u langs kunt gaan in de avond. Elke vrijdagavond organiseert het hotel een wijn proeverij met eventueel een diner van de Chef (tegen betaling). In het hotel is er een Spa met zwembad en u kunt er eventueel een massage krijgen.

 

 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

De ongerepte natuur van het schiereiland Troia inspireerde top golfbaan ontwerper Trent Jones Sr. tot de prachtige links golfbaan Troia. De golfbaan is de oversteek met de auto- of voetgangersferry vanaf Setubal meer dan waard. De fairways van Troia Golf slingeren zich tussen de pijnbomen en van menige tee heeft u een super uitzicht op het strand en de oceaan. Trent Jones maakte optimaal gebruik van het licht glooiende duingebied en creëerde een pittige golfbaan. Maar omdat de rough redelijk vergeeflijk is zult u zelden een bal kwijtraken. In het fraaie clubhuis kunt u lekker lunchen en nagenieten van een mooie ronde golf.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.