background image
Time4Golf Portugal Algarve Morgado Golf & Country club

Morgado Golf & Country Club

v.a. 529 p.p.

Iets landinwaarts tussen Portimao en Monchique vindt u het fraaie design Morgado Golf & Country club, gelegen tussen de banen Morgado en Alamos. Vanuit het hotel loop je direct naar de eerste tee of de driving range!

In de verte prijkt het Monchique gebergte. Het hotel dat uitkijkt op het prachtige gebergte, valt op door zijn fenomenale en onvergetelijke ligging.  Het 5-sterrenhotel is onderdeel van het ‘do Reguengo golfresort Morgado’ en ligt tussen de groene heuvels met pijnbomen en dikke olijfbomen. De twee golfbanen Morgado en Alamos zijn direct te voet bereikbaar vanaf het hotel,  zijn harmonieus ingeweven in het heuvelachtige landschap.

Kamers:
De design kamers zijn licht en ruim ingericht, met warme en moderne materialen. De kamers zijn geluiddicht en voorzien van gratis internet, een flatscreen-tv met kabelkanalen. De badkamer is groot en de bedden zijn uitstekend. De kamer biedt fantastisch uitzicht op de golfbaan. Elke kamer in Morgado golf & country club heeft uitzicht op de golfbaan.

Faciliteiten:
De prachtige stranden bij de leuke vissersplaats Portimão zijn ongeveer 10 kilometer van het hotel. Het hotel heeft 24-urs receptie, een snackbar en een zonneterras. Vier zwembaden waarvan twee ondiepe kinderzwembaden. Het prachtige buitenzwembad wordt als zeer bijzonder ervaren. Het hotel heeft een restaurant waar men kan kiezen uit verschillende buffetten. Het parkeren rond het hotel is gratis.

Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens. Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Morgado Golf
Ten noorden van Portimao ligt deze ruim opgezette, rustige baan Morgado met als decor de Monchique Mountains. Met haar par 73 en 6400 meter is het één van de langste golf courses in de Algarve. Naast de lengte zijn de enorme greens met een gemiddelde grootte van 800 m² en de vele mooi gevormde bunkers karakteristiek voor deze uitdagende baan. Morgado start vriendelijk vanaf de onderkant van een heuvel langs de kant van de vallei. Het biedt tevens de eerste negen veel birdie kansen om langzaam de heuvel in te klimmen voor een spannende tweede negen met veel hoogte verschillende en uitdagende holes.

Alamos Golf
Wat landinwaarts bij Portimao ligt deze schilderachtige zusterbaan Alamos van Morgado. Kenmerkend zijn de twee grote meren die op vele holes in het spel komen. Typerend zijn ook de smalle fairways, waar de greens goed beschermd worden door bomen en bunkers. Al golfend geniet u van de prachtige uitzichten over de Monchique Mountains, de meren en de wijnranken.

Salgados Golf
De 18 holes Salgados Golf Course heeft naast de vele blue holes ook enorm veel waterobstakels rondom en in de baan. Kenmerkend zijn de wilde vogels en de uitdaging die deze baan met zich meebrengt. U zult meteen zien dat de eerste hole de beste is door het prachtige uitzicht over de baan. Deze baan stelt u meteen op de proef, maar is het absoluut waard.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *