background image
Time4golf Spanje Iberostar Marbella Coral Beach

Iberostar Marbella Coral Beach

v.a. 699 p.p.

Een fantastisch hotel op een toplocatie, vlakbij het strand van Marbella, dichtbij Puerto Banús, Playa de la Fontanilla en Plaza de los Naranjos.

Het hotel is ingericht in Arabische en -Andalusische stijl. Het resort heeft een buitenzwembad, een Spa, een uitstekend restaurant en een -gezellige bar.
In de buurt van het hotel liggen verschillende goede en mooie golfbanen. Iberostar Marbella Coral Beach ligt aan de beroemde Golden Mile en het strand van Marbella en Puerto Banús, Playa de la Fontanilla en Plaza de los Naranjos. Bezienswaardigheden in de buurt zijn Playa de la Bajadilla en Marina La Bajadilla.

Kamers:
De kamers zijn ruim en licht. Bovendien is de -inrichting fris en wit. Elke kamer heeft airco, kabel televisie, een minibar en een balkon. Sommige kamers hebben geweldig uitzicht op zee.

Faciliteiten:
Naast een buitenzwembad heeft Iberostar Marbella Coral Beach ook een sauna en een fitnesscentrum. Het hotel heeft riante tuinen gevuld met palmbomen, patio’s en weelderige flora. Coral Beach heeft een sauna en fitnesscentrum. Verder een eigen restaurant met -verrukkelijke Spaanse spijzen op de kaart.

Gasten kunnen heerlijk ontspannen met een drankje in een bar/lounge van dit resort. Het resort vlakbij het strand, heeft tevens een conciërge balie, een wasserij en een kapsalon. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een pendeldienst van en naar het vliegveld.

Dit hotel biedt goed halfpension, volpension en tevens All Inclusive!

Golfarrangement Iberostar Marbella Coral Beach op aanvraag

Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens. Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

In de buurt van het hotel bevinden zich verschillende goede en mooie golfbanen.
Het hotel biedt een heerlijk golfpakket met de mooiste en beste parklandbaan aan de Costa del golf; Rio Real, de spannende baan Santa Clara die met zich met zijn fairways door het heuvelachtige achterland slingert en uitdagend is voor golfers van ieder niveau! En last but not least de heuvelachtige en uitdagende Marbella Golfclub. Ook kan time4golf een golfpakket met banen naar keuze aanbieden!

Santa Clara
Is een mooie baan in een mooie omgeving. De meeste fairways zijn breed, behalve op plaatsen waar deze bijna 'gedeeld' wordt door meerdere holes. Enkele holes zijn redelijk gekunsteld. Een top baan, redelijk goed te spelen en niet te moeilijk. Een prachtig clubhuis en geweldig mooi aangelegd, prachtig fairways en snelle greens.

Atalaya Golf Course
De Internationale Golf Academy van de Atalaya Golf & Countryclub ligt op een schitterend complex. De twee 18 holes golfbanen zijn zeer verrassend en uitdagend. Vooral de Old Course staat bekend om zijn prachtige fairways. Bernard von Limburger, de ontwerper, heeft voor zeer strategische bunkers gekozen en voor verhoogde greens.

El Paraiso:
De geweldige locatie en de golfbaan -architecten Gary Player en Kirby zijn de triggers van El  Paraiso. De baan heeft brede fairways,
de rough daarentegen is lastig. Mooie waterhindernissen en enorme bomen, vooral op hole 13 en 14, spelen een belangrijke rol op deze prachtige baan.

Vale Romano Golf
De 18 holes golfbaan is opgericht in 2010. De club huis biedt alles wat een enthousiaste golfer kon verwachten van een Golf Club. Hier vindt u ook het restaurant, de winkels, de kleedkamers en andere diensten - alles uiteraard met de vriendelijkste service.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *