background image

Pro-Am's & Toernooien

Toernooi Infinitum Golf 24 – 29 mei 2024

Het hotel Sol Cambrils is opnieuw gastheer van dit gezellige toernooi. Gelegen op slechts 200 meter van het strand in het vissersdorpje Cambrils aan de Costa Dorada vlakbij een waar golfwalhalla INFINITUM Golf met 45 holes een echt golfparadijs. Gevestigd nabij het historische stad Tarragona en het prachtige vissersdorpje Camrbils. De state-of-the-art faciliteien en Greg Norman design golf courses hebben nu al een reputatie als een van Europa's beste golf resort in Europa met top kwaliteit. Al jaren de ultieme gastheer van de final stage van de qualifying school voor de felbegeerde DP World Tour, waar Darius van Driel zijn tourkaart bemachtigde. Het toernooi wordt ook gespeeld op de fraaie baan Costa Daurada.

2e Time4golf PRO-AM! 1 – 7 november 2024

Een uniek golftoernooi, waarbij gezelligheid de boventoon voert! De Time4golf Pro-Am in Portugal, is sinds jaar en dag een begrip in Nederland! De Pro-Am staat gepland van 1 november- 7 november 2024.

In 2024 is de gastheer voor de traditionele Pro-Am's het onlangs gerenoveerde 4-sterren boetiekhotel Dom Pedro Marina in Vilamoura. De ideale locatie op par 3 afstand van de jachthaven, het strand en gezellige kroegjes en restaurants!