background image

Pro-Am's & Toernooien

DSC_9044

Time4golf Lissabon golf toernooi 4 – 9 maart 2022

Het nieuwe hotel Aroeira Lisbon Hotel Sea & Golf Resort ligt in een prachtig natuurgebied met ontelbaar veel pijnbomen vlak aan zee. Het splinternieuwe hotel ligt op 25 minuten van het centrum van Lissabon. Aroeira winkelcentrum op loopafstand is een klein winkelgebied met een supermarkt, cafetaria, bar, restaurant, fitnessruimte, Spa en kapper. Het hotel heeft een eigen beach club aan zee: Fonte da Telha Beach. De dichtstbijzijnde luchthaven is Humberto Delgado is op 21 km van Aroeira Lisbon Hotel Sea & Golf Resort.

Lumine-hills-5

Toernooi Infinitum Golf 18 – 23 mei 2022

Het hotel Sol Cambrils is opnieuw gastheer van dit gezellige toernooi. Gelegen op slechts vijftig meter van het strand in het vissersdorpje Cambrils aan de Costa Dorada vlakbij een waar golfwalhalla INFINITUM Golf, met maar liefst 45 holes. In het toernooi wordt ook gespeeld op de fraaie banen Bonmont & Costa Daurada. Cambrils wordt ook wel de culinaire hoofdstad van de Costa Dorada genoemd.

DSC_6534

Time4golf PRO-AM 11 – 17 maart 2022

Een uniek golftoernooi, waarbij gezelligheid de boventoon voert! De Time4golf Pro-Am in Portugal, is sinds jaar en dag een begrip in Nederland! De Pro-Am staat gepland van 11 - 17 maart 2022.

In 2022 is de gastheer voor de traditionele Pro-Am's het onlangs gerenoveerde 4-sterren boetiekhotel Dom Pedro Marina in Vilamoura. Het hotel heeft een zeer onderscheidende uitstraling met een beruchte terracotta architectuur, op slechts een paar meter van het strand en de jachthaven van Vilamoura. Een elegant en zeer gastvrij hotel!