background image

Pro-Am's & Toernooien

Lumine-hills-5

Toernooi Infinitum Golf 18 – 23 mei 2022

Het hotel Sol Cambrils is opnieuw gastheer van dit gezellige toernooi. Gelegen op slechts vijftig meter van het strand in het vissersdorpje Cambrils aan de Costa Dorada vlakbij een waar golfwalhalla INFINITUM Golf, met maar liefst 45 holes. In het toernooi wordt ook gespeeld op de fraaie banen Bonmont & Costa Daurada. Cambrils wordt ook wel de culinaire hoofdstad van de Costa Dorada genoemd.

dvg-pool-horz

Time4golf Aruba golf toernooi 12 – 19 november 2021 – ALL INCLUSIVE

Proef de sfeer van dit geweldige toernooi op Aruba!
KLIK HIER voor de film van het Aruba golftoernooi 2019!

Dit resort op 20 minuten van Oranjestad en airport ligt direct op de prachtige 9 holes Divi Links golfcourse en is slechts 50 passen verwijderd van een schitterend 2 kilometer lang wit zandstrand. Dichterbij de nieuwste Arubaanse golfbaan én het ultieme vakantiegevoel komen is vrijwel onmogelijk.

Feedback van het Time4golf Aruba toernooi 2018 en 2019:

"Ik heb een super tijd gehad op Aruba en vind dat we verschrikkelijk verwend zijn.
Dat kan bijna niet geëvenaard worden."
Mevr. Y. Van der Heide

"Wij hebben ontzettend genoten van de reis! Wij zouden in principe weer meegaan met de Golfreis naar Aruba in 2019."
G. en H. Laan

U kunt boeken door hieronder ons boekingsformulier in te vullen. Voor vragen of boekingen kunt u ons ook altijd bellen of e-mailen. U kunt ons bereiken op 023 - 82 000 30 of per e-mail: info@time4golf.nl. Wij helpen u graag!

 

DSC_6534

Time4golf PRO-AM 26 oktober – 1 november 2021

Een uniek golftoernooi, waarbij gezelligheid de boventoon voert! De Time4golf Pro-Am in Portugal, is sinds jaar en dag een begrip in Nederland! De Pro-Am staat gepland van 26 oktober - 1 november 2021.

In 2021 is de gastheer voor de traditionele Pro-Am's het onlangs gerenoveerde 4-sterren boetiekhotel Dom Pedro Marina in Vilamoura. Het hotel heeft een zeer onderscheidende uitstraling met een beruchte terracotta architectuur, op slechts een paar meter van het strand en de jachthaven van Vilamoura. Een elegant en zeer gastvrij hotel!