background image
Time4golf Turkije Maxx Royal Belek Golf & Spa

Maxx Royal Belek Golf & Spa

v.a. 1154 p.p.

Een geheel nieuwe en uitzonderlijke hotel waarvan de kamers en suites haar deuren opent voor zeer speciale gasten. Maxx Royal biedt u nu een unieke vakantie-ervaring uit uw dromen.

Faciliteiten:
Maxx Royal Belek Golf & Spa beschikt over veel faciliteiten zoals, voetbal, golf, tennis, fitness, watersport, restaurantjes, zwembaden, zee, een groot aquapark, spa, entertainment en trouwerijen.

Kamers:
Suite: Gelegen in het hoofdgebouw met uitzicht op het land of de zee. Met een speciaal ingerichte interieurs bestaat de suite uit een slaapkamer, een Franse of een Twin bed, een toilet, douche, badkamer met jacuzzi douche of jacuzzi bad, zithoek, kleedkamer en een balkon.

Roof Suite: Gelegen in het hoofdgebouw met uitzicht op het land of de zee. Met een speciaal ingerichte interieurs bestaat de suite uit een slaapkamer, een Franse of een Twin bed, een wc, een badkamer met douche, een zithoek en een balkon met jacuzzi.

Family Suite: Gelegen in het hoofdgebouw met uitzicht op het land of de zee. Met een speciaal ingerichte interieurs bestaat uit 2 slaapkamers, Franse- en tweepersoonsbedden, twee toiletten, 1 badkamer met douche, 1 badkamer met jacuzzi bad of jacuzzi douche, een zithoek, een kleedkamer en een balkon.

Terrace Family Suite: De 100 m2 eigen grond en uitzicht op het zwembad suite met speciaal ingerichte interieurs bestaat uit 2 slaapkamers, Franse en twee aparte bedden, 2 WC, 2 badkamer met douche, kleedkamer en een terras of een balkon met jacuzzi.

Laguna Duplex Suite: Gelegen in het hoofdgebouw. Suite met 2 verdiepingen. uitzicht op het zwembad met speciaal ingerichte interieurs. Bestaat uit 2 slaapkamers, Franse en twee aparte bedden, 2 WC, een badkamer met douche, een badkamer met bubbelbad, zitkamer, een kleedkamer en een terras met directe toegang tot het zwembad.

Royal Suite: De 100 of 170 m² eigen alternatieven met zeezicht in het hoofdgebouw bestaan ​​uit 1 of 2 slaapkamer(s), zithoek met jacuzzi, 1 of 2 Franse bed(den), 1 of 2 WC (s), bad met een douche, jacuzzi, 1 of 2 kleedkamer(s) en 1 of 2 balkon(s).

King Suite: Gelegen in het hoofdgebouw met zeezicht. Deze suite met bevoorrechte ontwerp bestaat uit 2 slaapkamers, een woonkamer, een keuken, 3 WC’s, Franse en twee aparte bedden, een badkamer met douche, 1 badkamer met jacuzzi douche, een kleedkamer, een sauna en 3 balkons.

Maldives Villa: Rustend op het prive-eiland in de Malediven zwembad, is dit direct uitzicht op zee. Vrijstaande villa bestaat uit 1 slaapkamer, een Frans bed, een zithoek, wc, een badkamer met douche, een kleedkamer, een prive buitenzwembad, prive terras met jacuzzi met directe de toegang tot het zwembad.

Albatross Villa: Gelegen in Montgomerie Maxx Royal Golf Course, dit 2-vrijstaande villa met 350 of 425 m² alternatieven profiteert van een eigen buitenzwembad en een terras, 2 of 3 slaapkamer(s), 1 of 2 Franse bed(den) en 1 twin bed, een zitkamer, een eetkamer, een keuken, een hal, 3 of 4 WC’s, een jacuzzi en een badkamer met douche, 1 badkamer met sauna en douche, een Turks bad, een balkon, 1 of 2 douche badkamer en een butler met toilet en douche.

Presidential Villa: Gelegen in Montgomerie Maxx Royal Golf Course en semi geïsoleerd met bomen, deze 2 vrijstaande villa met luxe interieur profiteert van een eigen buitenzwembad en een terras, 4 slaapkamers, 3 Fransen en 1 aparte bedden, een zitkamer, een eetkamer, een keuken , een inkomhal, 5 WC’s, 2 Jacuzzi + douche badkamers, een badkamer met sauna+ douche, een Turks bad, douche 2 badkamers, een butler met toilet en douche, 3 balkons.

Golfarrangement Maxx Royal Belek Golf & Spa inclusief*;

  • 7 nachten in een Double Room Land View incl. MAXX All Inclusive
  • Transfers Airport - Hotel v.v.
  • 5x greenfees; 2x Montgomerie, 1x Faldo & 2x Tat

Periode: 07/02 - 24/02/2017 prijs per persoon vanaf € 1154,-
Periode: 25/02 - 10/03/2017 prijs per persoon vanaf € 1209,-
Periode: 11/03 - 31/03/2017 prijs per persoon vanaf € 1444,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

The Montgomerie Course is ontworpen door Colin Montgomerie in samenwerking met European Golf Design. Baan geopend 1 september 2008. The Montgomerie Course ligt in het prachtige Belek en beschikt over een par 72 (6486 m). De golbaan ligt in een prachtige bos en kijkt op sommige holes uit op de zee. De fairways zijn uitdagend en golvende met veel strategische opties. Verder is de baan voorzien van bunkers en acht meren.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *