background image
Time4Golf Frankrijk Monestier Chateau Des Vigiers

Chateau des Vigiers

v.a. 779 p.p.

Chateau des Vigiers dateert terug tot 1597 en is een internationaal bekend hotel / Golf & Country Club. Het resort is verborgen in een prachtig gedeelte van de Dordogne, midden in het hart van het wijndistrict Bergerac.

Chateau des Vigiers, lokaal ook wel “Klein Versailles” genoemd, is volledig gerestaureerd en is nu een 4-sterren hotel met 97 kamers en suites. Vanwege z’n ligging op slecht 20 minuten rijden van Bergerac en een uur ten oosten van Bordeaux is Chateau des Vigiers goed te bereiken, zeker ook per vliegtuig.

Kamers:
De kamers zijn verdeeld over 3 verschillende gebouwen op het landgoed; het Chateau, de Relais en de Dependances, allen dichtbij de restaurants, golfbaan en de andere faciliteiten. Het Chateau is gerestaureerd met behoud van z’n originele 16e eeuwse uitstraling die een warme en romantische sfeer uitstraalt. In het chateau liggen 25 kamers (deluxe en standard) die allen verschillend zijn ingericht. Het culinaire restaurant “Les Fresques” bevindt zich ook in dit gebouw. Het modernere gebouw “Le Relais” ligt naast de 1ste tee en het restaurant “le Chai”. De 40 kamers zijn special ontworpen met oog op golfers en families (36 m²). Het gebouw zelf is geïnspireerd op de locale tabakschuren en is volledig “Eco Friendly”. Op steenworp afstand van het Chateau liggen dan nog de dependances volledig opgetrokken uit steen en eiken balken. De 11 indrukwekkende suites (55m²) zijn special gericht op families en bestaan uit een woonkamer met hoge plafonds, een terras op de begane grond en de slaapkamer en badkamer op de mezzanine. Er zijn ook 11 reguliere kamers aanwezig (28m²) die op de suites kunnen worden aangesloten.

Faciliteiten:
Ontspanning voor of na uw golfronde kan worden gevonden in het “Mary Galland” Beauty centrum welke voorziet in schoonheidsbehandelingen en massages. Er is tevens een sauna, turks bad, Jacuzzi, een verwarmd buitenzwembad en een fitness centrum dus voor eenieder wat wils, ook voor de niet- golfers. Geniet daarnaast van lokale delicatessen in het restaurant “Le Chai” en de chef ’s meer geraffineerde creaties in het restaurant “Les Fresques”.

Golfarrangement Château des Vigiers inclusief*;

 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Het Chateau vormt het middelpunt van de prachtige 27 holes championship golfbaan. Door deze 27 holes kan men 3 configuraties van 18-holes spelen wat de afwisseling ten goede komt. Daarnaast is er een 6 holes oefenbaan, overdekte drivingrange en zijn er diverse oefengreens. Natuurlijk zijn er ook lessen mogelijk van een engels sprekende Golf Pro.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *