background image

Le Manoir Hôtel

v.a. 269 p.p.

Een paar minuten van het stadscentrum van Le Touquet - Europa's meest modieuze badplaats van de jaren 1920 en '30 - vindt u Le Manoir Hôtel. Dit historisch hotel, genesteld tegen een achtergrond van prachtige dennenbossen, heeft in de loop van de jaren niets van zijn charme of elegantie verloren en is nu herboren als een boetiekhotel voor een totaal unieke ervaring. Beroemd om zijn gezellige en uitnodigende sfeer, het is een serene en rustige plek om uit te rusten, te ontspannen en te genieten van heerlijk gastronomisch dineren.

Kamers
De 41 kamers van Le Manoir Hôtel combineren de charme van de jaren 1900 met het comfort van de 21e eeuw. Elke kamer is persoonlijk en uniek – een boetiek ervaring – maar de elegante stijl van Le Manoir doorloopt ze allemaal.

Faciliteiten
Het hotel heeft een verwarmd buitenzwembad (seizoensgebonden geopend van juli – augustus/september), een snookertafel, een Mateco tennisbaan met rackets en ballen en fietsen te huur. Tevens heeft het hotel een rustig park met bomen, ligbedden en parasols om te ontspannen.

 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

De twee 18-holes banen van Le Touquet, La Mer en La Foret behoren tot de mooiste banen van de Cote d’Opale en trekken ieder jaar vele, voornamelijk Britse golfers.
De bekendste van de twee banen is La Mer en deze baan is alle behalve eenvoudig te noemen. De fairways slingeren door het prachtige duinlandschap en worden omgeven door een onverbiddelijke rough. Deze uitdagende baan is meerdere malen gastheer geweest van het Frans Open.

La Foret (1904) voert deels door oude pijnboombossen en is in het algemeen wat vriendelijker, mede doordat u hier wat minder last heeft van de bijna altijd aanwezige wind van zee.

 

 

Hardelot Golf:
Hardelot Golf Links beschikt over twee 18-holes golfbanen. De bekendste baan is Les Pins, genoemd naar de vele naaldbomen die deze baan omsluiten. Het eerste ontwerp van Les Pins stamt al uit 1906. De andere en jongere baan, Les Dunes, werd in 1991 geopend. Het is logisch dat Les Pines met een historie van meer dan honderd jaar vaak meer aandacht krijgt dan het ‘slechts’ 22 jaar oude broekie Les Dunes. Toch is dat niet terecht. Les Dunes is een golfbaan die je niet mag overslaan. Verscholen in de bossen liggen achttien afwisselende holes met veel, heel veel hoogteverschillen. De eerste hole is een rustig voorproefje van wat golfen op Les Dunes betekent.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *