background image
Time4Golf Potugal Madeira Meliã Madeira Mare

Meliã Madeira Mare

v.a. 999 p.p.

Met een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan en met toegang tot de promenade langs het strand, alsmede het kleine Praia do Gorgulho geplaveide strand, de Meliã Madeira Mare bevindt zich in het hart van het Lido gebied, op slechts tien minuten van de stad Funchal center, vijf van de belangrijkste winkelstraten en recreatiecentra in het toeristische gebied en ongeveer twintig minuten van de luchthaven.

Het hotel heeft 220 kamers en zijn ontworpen in een eigentijdse stijl, allemaal met een eigen veranda en de meeste met uitzicht op zee en biedt een elegante en comfortabele inrichting, zodat u het meeste van uw verblijf in Funchal kan maken.

Kamers: De kamers beschikken over airconditioning, Lcd-tv, digitale kabel-kanalen en telefoons met directe buitenlijn. Gratis Wi-Fi internet toegang, gratis elektronische vergrendeling kluis met een capaciteit tot maximaal een 17 inch laptop. Thee en koffie faciliteiten. Mini-bar. 24 uur per dag roomservice.

Faciliteiten:
De combinatie van regionale specialiteiten en internationale gerechten zal je zintuigen ontwaken bij het Mare Nostrum buffet, met een live cooking station en geweldige sfeer. Bij het Resort zijn verschillende restaurants en bars te vinden zoals, Mare Nostrum, Il Massimo, O Ilheu bar, La Luna bar Nini Dek & Terrace Bar waar je heerlijk kan genieten van het eten. Het resort biedt ook een sauna, binnen/buiten zwembad, Turkse Bad, jacuzzi, beauty salon, SPA en fitness.

 

Golfarrangement Meliã Madeira Mare op aanvraag

Palheiro Golf
De 18 holes 72 Het zijn zeker niet de meest eenvoudige banen, precisie en concentratie zijn een absolute vereiste. Door de 500m boven zeeniveau is clubkeuze essentieel.  Wat betreft ligging en natuurschoon springt de Palheiro eruit. Voor zowel beginnende als gevorderde golfers is er een uitstekende golfschool aanwezig.

Santo da Serra
De spectaculaire 27 holes golfbaan Santo da Serra met zijn waanzinnig mooie uitzichten over de Atlantische Oceaan en geweldige holes die door het heuvelachtige landschap slingeren. Deze baan spelen zult u niet snel vergeten. Veel indrukwekkende holes. Voor beide banen is een buggy aan te raden.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.