background image
Time4Golf Portugal Lissabon Hotel Do Sado Business & Nature

Hotel Do Sado Business & Nature

v.a. 575 p.p.

Het Hotel do Sado wordt omringt door een prachtig landschap. Het 4 sterren hotel heeft uitzicht op de stad, de Sado rivier en de Arrábida bergen. Het hotel ligt op ruim een half uur rijden van het internationale vliegveld van Lissabon. Ook zijn de stranden van Arrábida en de prachtige bay van Setúbal een paar kilometer van Lissabon verwijderd. Het centrum is vol met unieke visrestaurants en veel Portugese specialiteiten.

 

Het Hotel Do Sado Business & Nature combineert het comfort van een 4 sterren hotel met een prachtige omgeving en comfortabele kamers. Het hotel ligt vlakbij de prachtige baai van Setúbal een paar kilometer van Lissabon verwijderd.

Kamers:
Het Hotel Do Sado Business & Nature biedt 66 ruime en moderne kamers. De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien met airco, gratis wifi, een TV en andere faciliteiten. Ook hebben de kamers een eigen balkon met prachtig uitzicht over Setúbal.

Faciliteiten:
Op de achtste verdieping bevindt zich het mooie restaurant met 360 graden uitzicht over de stad, de rivier en de bergen van Serra de Arrábida . Hier kunt je de heerlijke gerechten van Chef Arminda César. Portugese en internationale gerechten bereid met passie en elegantie. Ook is er een terras en een bar waar je kunt genieten van je favoriete drankje en live muziek. Ook is er veel te doen in de omgeving zoals diverse water activiteiten, het verkennen van de natuur. En natuurlijk zijn er ook prachtige golfbanen.

 

Golfarrangement Hotel Do Sado Business & Nature prijs op aanvraag

Op het dichtbij gelegen Troia eiland vinden we de schitterende linkscourse Troia van Robert Trent Jones Sr. uit 1980. Alleen het tripje met de ferry van 20 minuten is al een belevenis op zich. En met een beetje geluk spot je tijdens de overtocht nog wat dolfijnen! Verder vindt je binnen een half uur de uitstekende golfbanen Montado, Aroeira I & II en Quinta do Peru, waar je ook heerlijk kunt lunchen.

Troia Golf
Troia Golf, de Championship course is een 18 - hole, par 72 course van 6317  meter langs het strand met een fantastisch uitzicht op zee.Het ontwerp van de Amerikaanse golf architect Trent Jones Senior, Tróia Golf was geselecteerd als voor de prijs van beste golf baan van de wereld bij rolex in 2011, en staat nu in de Rolex World's top 1000 gids van de beste golf banen. Ook het magazine Golf world gekwalificeerd Tróia Golf als de 32ste beste golf baan van heel Europa in 2011. Ook de ontwerper van de baan Trent Jones vind Troia Golf een van de beste banen die hij ooit heeft ontworpen.

Montado
De golfbaan van de bekende architect Tomas Taveira is prachtig gerenoveerd in 2006 en wordt gerekend tot de betere banen rond Lissabon. De eigenaars weten kwaliteit na te streven (zelfde eigenaar als van Quinta da Ria en Quinta de Cima in de Algarve).
Alle kamers hebben prachtig uitzicht over de uitdagende hole 9, die zich in een ‘dogleg’ om het meer buigt en de spectaculaire finishing 18e eiland hole.

Quinta do Peru
Quinta do Peru is een van de meest uitdagende banen in het Lissabon-gebied. De baan is geopend in 1994 en is ontworpen door de Amerikaanse architect Rocky Roquemore. De baan ligt aan de Costa Azul tussen het kasteel en Sesimbra Setubal en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Lissabon. De signature holes zijn 12 en 16. Hole 12 is een par 4 met een meer in de lengte van de fairway. Hole 16 is een Par 3 van meer dan 200 meter, met een meer langs de green. Het heeft de Grande Finale van de UAP Challenge Tour in 1995 en 1996. De greens zijn van Penncross, fairways van Bermuda Tifton 419.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.