background image
Time4Golf Spanje Costa Blanca Hotel La Finca Golf & Spa Resort

La Finca Resort

v.a. 669 p.p.

La Finca Golf Resort, wordt dromend wakker! La Finca Golf & Spa Resort is gelegen in het hart van de golfbaan La Finca Golf in een natuurgebied van uitzonderlijke schoonheid, omringd door rust, natuur en Wellness. Een ideale ontsnapping voor golfliefhebbers.

Kamers
Het hotel heeft 120 kamers (Standard, Deluxe en Junior Suite), lichte en ruime terrassen met uitzicht op de golfbaan of het zwembad. Volledig uitgerust met de nieuwste technologie en met veel plezier ontworpen.

Faciliteiten
Er is een Wellness-centrum aanwezig met een breed scala aan programma’s en gepersonaliseerde behandelingen die passen bij uw behoeften en wensen. De mediterrane keuken is bereid met lokale, seizoensgebonden producten uit de regio. Tevens is er een nachtclub met heerlijke cocktails en livemuziek van woensdag tot zaterdag.

Golfarrangement La Finca Resort inclusief*;

  • 5 nachten in een Double Room inclusief ontbijt
  • 5 dagen Avis autohuur Cat. B
  • 3 greenfees m.k.u. La Finca, Las Ramblas en Villamartin

 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

La Finca:
De architect heeft hier een bijzonder geslaagd ontwerp gerealiseerd. In 2002 ontstond hier één van de beste banen aan de Costa Blanca. Deze zeer afwisselende baan vergt alles van een speler: goede conditie, lengte en tactiek zijn nodig om uw handicap te spelen. La Finca is aangelegd in een vallei met licht tot af en toe matig glooiend terrein, waar aardig wat waterhindernissen voorkomen. Het weidse uitzicht wordt hier en daar onderbroken door 200 jaar oude olijfbomen en glooiende heuvels. Speciale aandacht ook voor de supersnelle greens die in alle vormen en maten, en met bijzonder veel creativiteit zijn aangelegd! Een superbaan waarop de moeilijkheid geleidelijk aan wordt opgevoerd, en die zorgt voor een onvergetelijke ronde.

Las Ramblas:

Deze schitterende, in het ruige berglangdschap gelegen water- en boomrijke baan doet haar naam eer aan: u slaat de bal regelmatig over een ravijn, die ontstaan is door een uitgeslepen rivierbedding (rambla). Las Ramblas is op een licht tot sterk glooiend terrein aangelegd, wat een uitdaging is voor golfers die risico's durven nemen. Hier dient u de bal goed te plaatsen en heeft u veel techniek en strategie nodig vanwege de smalle fairways, de glooiende en golvende fairways, de blinde holes en de veelal hooggelegen, kleine en snelle greens. Een uitdaging voor de met name lagere handicapper (onder de hcp 20). Het kabbelende riviertje rondom de baan verhoogt de natuurlijke schoonheid. Het hooggelegen clubhuis heeft een heerlijke keuken.

Villamartin:
Op slechts 3 km van de Middellandse Zee ligt deze prachtige, bijna 40 jaar oude parkland course. Villamartin ligt mooi geïntegreerd in een vallei en heeft nogal wat blinde holes, met name de back nine. De fairways zijn licht tot redelijk glooiend maar een prima baan om te lopen. De fairways zijn begrensd door mediterrane bomen die een belangrijk onderdeel vormen van de baan. U heeft alle clubs nodig om uw ronde goed te volbrengen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.