background image
Time4Golf Portugal Madeira Hotel Dorisol

Hotel Dorisol

v.a. 749 p.p.

De Dorisol hotel keten heeft hotels verspreid over Madeira, de hotels Buganvilia, Florasol en Mimosa. De hotels zijn netjes en typisch Portugees. Bij ieder hotel is een zwembad aanwezig. Heeft u zin in een zonnige vakantie kom dan vooral naar Madeira!

Hotel Dorisol Buganvilia
Een hotel voor actieve mensen die Madeira willen ontdekken. Het hotel ligt dichtbij de zee promenade, het is een betaalbaar hotel met alle luxe van een sterren hotel. Er is veel te doen zoals, zwemmen, tennis, er is een spa aanwezig en nog veel meer. De kamers in het hotel zijn netjes en Portugees ingericht. De foto’s van dit hotel zijn 2 t/m 4.

Hotel Dorisol Florasol
Ook dit hotel ligt dicht bij de zee promenade en heeft een prachtig uitzicht over de zee. Restaurants, bars en supermarkten zijn ook vlakbij te vinden. U kunt genieten van alle faciliteiten van Dorisol binnen het complex.  De kamers hier zien er netjes stralen luxe uit in een Portugees thema. De foto’s van dit hotel zijn 5 t/m 11.

Hotel Dorisol Mimosa
Dit hotel ligt in de charmante stad Funchal en heeft uitzicht op de Funchal bay en ook een adembenemend uitzicht over de Atlantische oceaan. Er is hier veel te doen in de omgeving. Ook dit hotel heeft nette kamers met een Portugese uitstraling. De foto’s van dit hotel zijn 12 t/m 14.

Golfarrangement Hotels Dorisol op aanvraag

Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens. Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Clube de Golf Santo da Serra is een van de beste golf banen in Portugal, het is een unieke 29 holes. De club heeft een prachtig uitzicht op de bergen en er hangt een fijn sfeer. Bij de club ervaart u golf, maakt u nieuwe vrienden en terwijl u relaxt in het club huis of speelt op een van de banen. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de club staat bekend om hun klantenservice zowel op als van de baan af. Ook is de club host van de Madeira Islands open.

Palheiro Golf
Palheiro is een gevarieerde baan en heeft een unieke golfbeleving, want het omringende landschap is prachtig; te midden van de tuinen van Quinta do Palheiro met een rijke bloemen- en bomenpracht. Zelfs 500 meter boven zeeniveau. Deze parkland course biedt u ook spectaculaire uitzichten over de oceaan. De baan voert u over een heuvelachtig landschap en door dalen en vraagt om accuraat spel om uw ronde op het afwisselende parcours goed te volbrengen. Een echte aanrader! Buggy is vanwege het glooiende terrein echt aan te bevelen!

 

 

 

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.