background image
Time4Golf Frankrijk Le Pain Médoc Golf du Medoc Hotel & Spa

Golf du Medoc Hotel & Spa

v.a. 749 p.p.

Golf du Medoc Hotel & Spa ligt in een rustiek stukje Frankrijk en toch maar op 20 minuten afstand van Bordeaux en 25 minuten rijden van Bordeaux Mérignac Airport.
Speel op de geweldige banen: De baan Golf du Médoc Vignes Course staat op nummer 52 in de Top 100 Course Rankings for Continental Europe en de Chateaux course is gestegen naar de 15e plaats! (Europe’s Premier golf magazine – GOLF WORLD UK)

 

Kamers:
De ruime kamers zijn zelfs voorzien van een opslagplaats voor uw golf materiaal. Daarnaast beschikt uw kamer over een badkamer, wc, digitale televisie, kluisje en WiFi. Alle kamers hebben een eigen terrasje of een balkon.

Faciliteiten:
Receptie, roomservice, lobby, culinair- en grillrestaurant, salon met open haard, bar, terras, patio’s, seminar ruimtes en parking. Espace Spa met verwarmd binnenbad, fitness, sauna, stoombad en diverse massages/behandelingen.

 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Les Châteaux werd in 2014 door de World Golf Awards uitgeroepen tot Best Golf Course in Frankrijk. Een puur Schotse 'links' baan. De brede fairways zijn begrensd door heiden van de ongerepte natuur. De kwaliteit van de greens, het effect van de oceaanwinden en de design van de baan maken deze champion baan een golfuitdaging van de hoogste orde.

Les Vignes ligt verscholen in een typisch landschap van de regio, waar de esthetiek van de heide en de mariene pijnboom het ontwerp van de architect verrijken. Lange parren, brede greens en doordacht geplaatste obstakels vragen precisie van de speler. Een grote diversiteit in de baan die van de golfer de nodige accuratesse vereist, de kwaliteit van de baan en de charme van de omgeving zullen voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende golfers.

Golf de Lacanau ligt in het hart van het bos tussen het meer en de oceaan. De baan is in 1980 door John Harris aangelegd. Een unieke architectonische diversiteit die elke golfer zal verleiden. De beschermde omgeving en zijn bevoorrechte klimaat bieden een combinatie van plezier en genot van het spel in elk seizoen.

Golf de Margaux ligt in het hart van de beroemde Margaux wijngaarden, dicht bij de meest prestigieuze kastelen van de Médoc. De fairways zijn omgeven door iepen en asbomen, met sommige gelegen aan de oevers van de Gironde en andere omgeven door meren en water hindernissen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *