background image

Hotel Corona D’Oro

v.a. 959 p.p.

Het stijlvolle en historische Corona D'Oro Hotel, ligt in het hartje van de fascinerende stad Bologna. Het hotel heeft een rijke geschiedenis en is zeer autentiek. Er hangt een gezellige sfeer in het hotel.

Het Hotel Corona D’Oro is een luxe 5 sterren hotel in het historische centrum van Bologna.Het gebouw is gebouwd in de 13e eeuw en heeft een klassiek uitstraling rijke geschiedenis, u waant zich in een paleis.  Vanuit het hotel heeft u uitzicht over de bekende Medieval torens, de Piazza Maggiore en de mooie San Petronio kerkt zijn op loop afstand van het hotel. Openbaar vervoer is ook vlakbij het hotel aanwezig waardoor u gemakkelijk de prachtige stad kunt ontdekken.

Kamers:
De kamers van Art Hotel Corona zijn stijlvol ingericht en complimenteren het karakter van het hotel. U heeft er gratis (draadloos) internet, een satelliettv en een minibar. Vanuit de kamers heeft u uitzicht op de stad.

Faciliteiten:
In contrast met het authentieke uiterlijk van het hotel is er in het hele hotel gratis Wi-Fi aanwezig. Het personeel van het hotel is zeer behulpzaam en kan u helpen met reserveringen voor rondleidingen en vervoer, ook kunt u ook bij hen terecht voor het aanschaffen van kaarten voor de opera. Verder kunt u gratis fietsen lenen bij Corona d’Oro. Het hotel beschikt ook over een cafetaria en room service. De stijlvolle authentieke publieke ruimtes is er airco beschikbaar.

Golfarrangement Corona D' Oro inclusief*;

  • 4 nachten in een Double Classic Room inclusief ontbijt
  • 4 dagen Avis All Inclusive autohuur Cat. B.
  • 3 greenfees op Bologna, Le Fonti en Molino del Pero

Periode: 01/09 - 30/09/2022 Prijs per persoon € 999,-
Periode: 01/10 - 31/10/2022 Prijs per persoon € 959,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Le Fonti:
Deze schitterende par 72 baan, in de prachtige vallei van de rivier Sallaro, ligt vlakbij de bekende terminale baden.
De baan is ontworpen door Ivano Serrantoni en beschikt over een breed scala aan diensten en een uitstekend restaurant. De holes zijn bijzonder lang voor professionals, maar zeker niet minder leuk voor amateurs. De golfclub en de omgeving bieden vele mogelijkheden voor gezondheid en welzijn.

Bologna:
Een van de klassieke Italiaanse golfbanen in de omgeving van Bologna is die van Golfclub de Bologna. De par 72 golfbaan ligt in een prachtig glooiend landschap met een adembenemend panoramisch uitzicht over heuvels en vlakten. De baan is uit 1959, oud, mooi, doorleefd en ervaren en heeft al heel wat kampioenschappen doorstaan. Le Fonti Golf Club is eveneens de moeite waard. Deze par 72 golfbaan ligt in de Sillaro vallei waar een mild klimaat heerst. De baan kenmerkt zich door een grote variatie verschillende holes. Modena golfclub ontworpen door niemand minder dan Berhard Langer is de laatste aanrader met een van de meest spectaculaire finishing holes in Italië

Molino Del Pero
Molino del Pero Golf Club biedt een 18-holes par 70 baan die 5.480 meter lang is. Een technisch veeleisende baan. Gelegen in de prachtige Apennijnen nabij Bologna. De eerste 9 holes, die kort en technisch veeleisend zijn, worden perfect aangevuld door de tweede 9 holes die veel langer en breder zijn, maar even spectaculair. Dankzij het bijzonder aangename klimaat - luchtig in de zomer en nooit mistig in de winter - is het mogelijk om hier het hele jaar door te spelen. Deze baan heeft een prachtig clubhuis gelegen in een omgebouwde hooischuur met zijn enorme eiken balken en grote open haard die zorgen voor een warm en gastvrij gevoel.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *