background image
Time4Golf Frankrijk Hôtel Ermitage Evian Resort

Hôtel Ermitage Evian Resort

v.a. 589 p.p.

Bij het prachtige meer van Genève, omgeven door de imposante bergpieken van de Alpen, ligt deze golfjuweel. De 18-holesbaan is al jaren de thuisbasis van de Evian Masters en heeft vanaf Juli 2013 de Major status, zoals Augusta!

Het unieke en zeer hoogstaande trainingscentrum gaat elke verwachting te boven.
Bij de baan selecteerden wij het gemoedelijke vier sterren golfhotel Ermitage (volledig gerenoveerd in 2010). Service staat er hoog in het vaandel en gaat tot in de kleinste details.

Kamers:
Hotel Ermitage. In zijn voortdurende streven naar elegantie en authenticiteit, is Hôtel Ermitage volledig gerenoveerd en heeft zijn natuurlijke omgeving weten te behouden. De kamers leggen de nadruk op materialen en patronen geïnspireerd door de natuur. kiezelsteentjes, leisteen, hout, kostbare essences en natuurlijke kleuren nodigen u uit om te slapen bij rust en vrede. De elegante stoffen, de prachtige mix van kleuren en de attente service maken het perfect.

Hotel Royal 5*, de grootste in zijn Franse elegantie heeft een verfijnde luxe prachtige panoramische uitzichten. Harmonieuze kleuren, gastvrije texturen, verleidelijke meubelen die exclusief zijn ontworpen voor het Hotel Royal. Aan de andere kant is uw terras dat u een adembenemend uitzicht biedt. Het park heeft zijn prachtige mozaïeken bloemen en de prachtige bergtoppen zijn goed te zien. Hotel Royal heeft 148 Kamers & Suites.

Faciliteiten:
Receptie, roomservice, restaurants La Table en La Bibliotheque, bar, poolbar (juli en augustus), terras met panoramisch uitzicht, verwarmd binnenzwembad, verwarmd buitenzwembad, spa centrum, parkeergelegenheid, casino, gratis shuttleservice naar de Evian Masters Golf Club en het trainingscentrum, buitensportcentrum met sportuitrustingen voor water- en bergsporten (tegen betaling), zeer uitgebreid kinderactiviteitencentrum (4 maanden tot 16 jaar, tegen betaling).

 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Evian Masters Golf Club lig in een bebost park van 60 ha. Met een 18-holes par 72 biedt de baan u de onberispelijke kwaliteit van een championship course in combinatie met de schoonheid van een uitzonderlijke locatie. Op dit moment heeft De 18-holesbaan van The Evian Masters Golf Club is al jaren de thuisbasis voor de Evian Masters en krijgt vanaf Juli de Major status toegekend. De vaak smalle fairways zijn heuvelachtig en ook de moeilijk te lezen greens zorgen voor volop uitdaging. Wilt u uw spel verbeteren? Het unieke en zeer hoogstaande trainingscentrum gaat elke verwachting te boven.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *