background image
Time4golf Portugal Ria Park Hotel & Spa

Ria Park Hotel & Spa

v.a. 979 p.p.

Ervaar de luxe van het Ria Park Hotel & Spa in de Vale do Lobo vallei. De ruime kamers met airconditioning zijn voorzien van een balkon met uitzicht op de tropische tuinen of de Atlantische Oceaan. Het hotel is stijlvol ingericht en geeft je een tropisch gevoel.

Het Ria Park Hotel & Spa bevindt zich in het hart van Ria Formosa Natural Park in de Algarve.  Het hotel ligt op een prachtige locatie vlakbij de golf baan en mooie stranden. Vanuit het hotel heb je een spectaculair uitzicht over een dennen bos en de hotel tuinen. Het hotel straat rust en natuurlijke schoonheid uit. Met meer dan 300 zon dagen per jaar is Het Ria Park Hotel de perfecte locatie voor heel heerlijke vakantie.

Kamers:
Het Ria Park Hotel & Spa en de kamer zijn mediterraans ingericht. De kamers bieden u comfort en stralen rust uit. Ook zijn alle kamers ruim met een ruime badkamer.
Iedere  kamer heeft een balkon of terras met uitzicht over de hotel tuin, het zwembad en de azuur blauwe Atlantische Oceaan.  Wat het hotel uniek maakt is de warme en elegante sfeer.

Faciliteiten:
Het hotel is voorzien van een luxe Spa. Ook kunt u de beste Portugese en internationale gerechten proeven bij het Terras van het Lusitano Restaurant. Je kunt ook genieten van je favoriete drankje bij de lobby bar terwijl je geniet van het uitzicht.

In de middag nodigt het hotel u uit om te genieten van een vers geperst fruit sapje of een lichte maaltijd bij de zwembad bar. Voordat u begint aan uw diner kunt u een aperitiefje nemen in de lobby bar terwijl u een panorama uitzicht heeft dat loopt van de vallei tot de zee.

Golfarrangement Ria Park Hotel & Quinta do Lago op aanvraag

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Quinta do Lago’sNorth Course:
Quinta North was al een spraakmakende golfbaan voordat deze gerestyled werd, na de ingrijpende ‘make- over’ door golf architect Beau Welling en Europees Ryder Cup captain Paul McGinley is de baan helemaal fantastisch geworden. De nadruk ligt op precisie en strategie, een goede en interessante speelbare baan voor alle golfers van elk niveau. 

Quinta do Lago North is een uitdaging voor golfers van ieder niveau. In een natuurlijke bosachtige ligging met pijnbomen, heide en wilde bloemen is de 18 holes baan ontworpen door William Mitchell en Joseph Lee. 

De juweel in de Quinta do Lago kroon, is The South Course. South Course is al maar liefst 18 keer de gastheer geweest van het Portugese Open. William Mitchell bracht de Amerikaansstandaard greens, tees en bunkers naar de Algarve. De favorieten baan voor veel Europeanen met 6500 meter lang en par 72 met laaghangende pijnbomen, meren, wilde bloemen en uitzicht op het spectaculaire landschap van Ria Formosa National Park. 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.