background image
Time4golf Spanje Hotel Tryp Rincón de Pepe

Hotel Murcia Rincón de Pepe affiliated by Meliá

v.a. 599 p.p.

Gelegen in het stadscentrum, persoonlijke service en complete- en comfortabele faciliteiten: ideaal voor het ontdekken van Murcia! Midden in het oude centrum van Murcia en in de buurt van de kathedraal, het stadhuis, het Ramón Gaya museum en het Archeologisch Museum. Een paar minuten lopen van de voornaamste winkelstraten, een breed scala aan restaurants, bars en trendy uitgaansgelegenheden.

Kamers
Het hotel biedt moderne, ruime en volledig uitgeruste kamers. Uitgerust met twee eenpersoonsbedden of een queensize of kingsize bed, LCD TV, individueel regelbare airconditioning/verwarming, functionele werkruimte met gratis WiFi, kluis, minibar, moderne badkamer met haardroger en een complete set van TRYP-voorzieningen. Sommige kamers hebben een terras.

Faciliteiten
Het hotel biedt verschillende eetgelegenheden (ontbijtzaal, Rincón de Pepe Restaurant, La Barra del Rincón Restaurant en La Muralla). Rincón de Pepe Restaurant biedt dagelijkse vaste menu’s en regionale specialiteiten met een moderne twist. Tevens is er razendsnel WiFi aanwezig in het hele hotel, een casino, een “Sportsbook” bar en parkeergelegenheid exclusief voor gasten van het hotel (tegen betaling).

Golf arrangement Hotel Murcia Rincón de Pepe affiliated by Meliá inclusief*:

  • 5 nachten in een Double Room inclusief ontbijt
  • 5 dagen autohuur Cat. B
  • 4 greenfees: 2x Altorreal (incl. gedeelde buggy), 2x Hacienda del Alamo of Lorca Golf (incl. gedeelde buggy)

Let op! Parkeren kost € 15,- per auto per dag, alleen wanneer u dit vooraf bij Time4golf boekt. Ter plaatse betaalt u € 16,50 per auto per dag.

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Altorreal is gelegen in de heuvels boven de stad Murcia en is een semi-privé 18-holes championship golfbaan ontworpen door Dave Thomas. Het valt op door zijn strategisch gebruik van water, dat vooral in het spel komt op de 9e en 18e hole. De baan is ontworpen in de vorm van twee 9-holes bochten die op hetzelfde punt beginnen en eindigen. De voornaamste kenmerken van de baan zijn de geonduleerde greens en de moeilijke bunkers die de greens beschermen. Je moet een zeer nauwkeurige drive slaan als je uit de bunkers wilt blijven en een birdie wilt maken. De moeilijkste hole is ongetwijfeld hole 6e (par 5), die de langste is van allemaal.

Hacienda del Álamo is een 18-holes golfbaan ontworpen door Dave Thomas. Het landschap omvat een groot aantal palmbomen die de komende jaren een prachtige hoogte zullen bereiken. Er zijn ook acht meren over de lengte van de baan die bijdragen aan de schoonheid van de omgeving en holes zoals de 8e, 10e en 12e behoorlijk moeilijk maken.

Lorca Golf heeft een prachtige 18 hole golfbaan ontworpen door Dave Thomas. De golfbaan is geweldig spannend om te spelen en ligt in een soort woestijngebied met allerlei kloven en bruggetjes. Ook is de baan redelijk heuvelachtig, waardoor een buggy is aan te raden. De lengte van de baan is 5217 meter en heeft een par van 71. Deze afwisselende baan is een genot om diverse keren te spelen!

Serena Golf is een prachtige baan ontworpen door Manuel Piñero. De baan omsluit de 500 jaar oude "Torre del Rame" die oorspronkelijk gebouwd was om op te letten voor piraten die hun toevlucht zochten in de rustige wateren van de Mar Menor. Voornamelijk vlak, de belangrijkste moeilijkheden van de baan zijn de heersende Levante-wind en de vele waterhindernissen die in 16 van de 18 holes in het spel komen. De baan heeft een traditionele structuur. Het is belangrijk dat je drive nauwkeurig is vanaf de tee om je een weg te banen tussen bunkers, woestijngebieden en waterhindernissen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *