background image
Time4Golf Spanje Andalucia-Cadiz Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Barceló Montecastillo Golf & Sport Resort

v.a. 489 p.p.

Het Barceló Montecastillo Golf is een waar icoon van de omgeving van Jerez, dankzij zijn hoge kwaliteit in voorzieningen en haar karakteristieke elegante design. Het stijlvolle 5-sterren resort is gelegen op slechts 10 minuten van het centrum van de bekende stad Jerez de la Frontera (en 10 minuten van de luchthaven van Jerez de la Frontera). De bruisende stad Sevilla en het vliegveld van Sevilla vindt u op een klein uurtje rijden.

In de stad Jerez de la Fortera  kunt u één van de bekende sherry bodega’s een bezoek brengen of een optreden bijwonen van de Spaanse Rijschool. Dit bekende unieke golfhotel, waar vele grote toernooien zijn ondergebracht, is prachtige gelegen in een rustige omgeving, heeft een hoge servicegraad en een elegant karakter.

Kamers:
Het hotel, dat meer aandoet als een prachtig authentiek slot, beschikt over 170 kamers en suites en 38 villa’s. Alle kamers zijn in 2013 compleet gerenoveerd, zijn ingericht in Andalusische stijl en bieden gratis Wifi, tv, telefoon, een kluis,  Iphone & Ipod dock wekkerradio, telefoon, minibar, airco/verwarming, badkamer met douche en föhn.
Gratis koffie en thee in de kamer. Verder hebben alle kamers een eigen terras.

Faciliteiten:
Het hotel beschikt over een 18-holes golfbaan, 3 restaurants, lounges, een binnenbad en 2 buitenzwembaden met ligbedden en parasols, poolbar, zonneterras, apart kinderzwembad, 2 voetbalvelden met kleedkamers, atletiek- en tennisbaan, 4 paddle tennis courts, biljart, snooker en animatie.Het uitgebreide Spa centrum wat onlangs geheel is gerenoveerd voorziet verder o.a. in een binnenzwembad, jacuzzi, stoombaden, hydrotherapie, finse sauna, droog sauna, fitnessruimte en de mogelijkheid voor diverse behandelingen.

Montecastillo Golf is al vele malen malen gastheer geweest van grote toernooien en is ontworpen door architect Jack Nicklaus. De baan is gelegen bij Jerez de la Frontera, bekend van de sherry bodegas. Hier wordt van de golfers precisie en concentratie vereist om hun handicap te kunnen spelen. De eerste 9 holes worden gekenmerkt door brede fairways. Bij de tweede 9 holes worden de fairways smaller en uitdagender. Spannend door de vele verrassende elementen op de diverse holes. Montecastillo was 5 achtereenvolgende jaren de baan voor de Volvo Masters (1997-2001) en 3 achtereenvolgende jaren voor de Peugeot Tour (2001-2003). Verder vindt u hier een oefenbaan, putting en chipping green, golfschool, club-, buggies- en trolleyverhuur.
De club is tevens voorzien van sauna, golf shop en clubhuis.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *