background image

Clinicreizen

Zonzeker leren golfen!

Op naar training voor GVB en handicap met Time4golf in Portugal, Spanje of Tsjechië!

Time4golf uw specialist in golfclinics voor de beginnende en gevorderde golfer. Time4golf neemt u mee naar Portugal, Spanje en Tsjechië of om via professionele begeleiding en aandacht te trainen voor uw GVB, een handicap te halen of te verlagen. U krijgt les in kleine groepjes, individueel of met collega's van uw bedrijf.

In een sfeervolle ambiance in het heerlijke en zonnige Portugal en Spanje krijgt krijgt u les van beroemde Nederlandse Pro's die hun sporen hebben verdiend in de wereld van het wedstrijdgolf. De Pro's hebben zich inmiddels gespecialiseerd in coaching en lesgeven voor Time4golf.

Zowel Portugal als Spanje zijn fantastische landen om te golfen: veel mooie bijzondere golfbanen, prachtig weer, goede hotels en vriendelijke bevolking. De Nederlandse Pro's zijn motiverend, enthousiasmerend en stimulerend naar de leerlingen toe. Ook zij genieten van het mooie weer, de gezellige sfeer en natuurlijk de gepassioneerde golfer die zijn uiterste best doet om het spel te leren of te perfectioneren.

Wie wil leren golfen, gaat met time4golf naar Portugal, Spanje of Tsjechië!

Time4golf, de specialist in unieke golfreizen, die ook ooit de Pro Ams in Portugal is begonnen.

Time4golf met kennis en heel veel ervaring!

Golfclinic in Portugal met golfprofessional Roel Gritter

Roel is sinds 1980 PGA professional, zogenaamd van de `oude school`. Geboren en getogen naast de golfclub de Gelpenberg al waar hij op 6 jarige leeftijd al in het bezit was van een single hcp. Coacht en speelt met veel passie al 35 jaar deze prachtige sport.

In 1990 heeft hij zijn werk terrein omgeruild van Nederland naar het prachtige Algarve. Daar waar het klimatologisch mogelijk is om 12 maanden per jaar onder perfecte en aangename omstandigheden de golfsport te beoefenen op Europa`s mooiste banen.

25 Jaar geleden is Roel begonnen als professional voor de bekende golfhotels Dom Pedro, Vilamoura. Vervolgens actief als club professional op Vale do Lobo. In 1993 richtte hij golfschool IGG opheeft, wat uitgroeide tot Europa`s meest befaamde golfschool op diverse locaties. In 2002 bekleedde hij de functie head professional op Vilasol. Nu 12 jaar later is hij weer terug op zijn oude liefde Gramacho & Vale da Pinta. Zijn no nonsense wijze wordt ervaren als zeer prettig en persoonlijk. Daarnaast vertelt hij u alle geheimen van de Algarve…. waar veel te doen en te beleven is!

Time4golf Verenigde Arabische Emiraten Pro Package The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Pro Package The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Een verblijf in Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa is magisch en blijft u nog lang bij.
U zal in de watten worden gelegd tijdens uw gehele verblijf! U kunt genieten van de 27 holes (waarvan 9 holes zijn verlicht) van de Abu Dhabi Golf Club die voor de deur ligt.
Hier vindt u de perfecte combinatie van rust & ontspanning met actie op de golfbaan! Dubai City Centre is slechts een uurtje rijden! Dus ideaal te combineren...

time4golf Spanje Andalucia-Cadiz Royal Andalus

Pro Package: Iberostar Royal Andalus

Het 4-sterren Hotel Iberostar Royal Andalus ligt 200 meter van de lokale bars en restaurants en 2 minuten van het levendige “La Barroso” en biedt een fantastisch uitzicht op zee. Tegenover het hotel liggen de 2x 18 holes Iberostar Novo Sancti Petri golfbanen.

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa Te midden van het weelderige groen van de golfbanen, de glooiende heuvels van het natuurpark Calblanque en de Middellandse zee, is dit hotel de ultieme bestemming om te ontspannen en tegelijkertijd actief te zijn. Dat kan allemaal in een van de meest bekende karakteristieke golf- en recreatie resorts van Europa.