background image
Time4Golf Portugal Algarve Anantara Vilamoura Algarve Resort

Anantara Vilamoura Algarve Resort

v.a. 1119 p.p.

Anantara Vilamoura Algarve Resort is een prachtige vijfsterren resort met een panoramische uitzicht op de golfbaan Victoria in Vilamoura. Ieder jaar in Oktober verandert dit hotel in een spelershotel. De direct bijgelegen golfbaan Victoria Club is ook elk jaar weer gastheer van de Portugese Masters!

Anantara Vilamoura Algarve Resort ligt op een fantastische locatie in Vilamoura, direct aan de Victoria golf Course, ontworpen door Arnold Palmer. De gezellige jachthaven en het casino van Vilamoura liggen op slechts enkele minuten rijden van dit hotel. Dit hotel is een absolute aanrader die van sfeer en luxe houden. Als u vanaf uw balkon de zon onder ziet gaan met een prachtig uitzicht over de golfbaan geeft dit een gevoel van luxe en rijkdom!

Kamers:
De kamers zijn zeer ruim en luxe ingericht, met o.a. lcd TV, internet, kluisje, keuze uit diverse kussens, Nespresso apparaat, mooi balkon met comfortabele stoelen. De badkamers zijn luxueus met bad, stortdouche en TV in uw spiegel! Verder natuurlijk badjassen, slippers en een haardroger.

Faciliteiten:
2 mooie buitenbaden, een binnenzwembad met hydro massage, fitness, de Banyan Tree Spa en een ruim aanbod aan gezellige goede restaurants en trendy bars.

Golfarrangement Anantara Vilamoura Algarve Resort inclusief*:

  • 5 nachten in een Twin Deluxe Room incl. ontbijt
  • 5 dagen Avis autohuur Cat. C
  • 3 greenfees: 1x Victoria, 1x Millennium en 1x Pinhal

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Laguna Golf Course: 

Aangelegd op laag gelegen kust. Deze baan beschikt over velen meren en maar enkelen bomen en is dus heel anders dan de andere banen in Vilamoura. De 18 holes baan is 6121 meter lang gemeten vanaf de witte tee's  bevat diverse meren die het spel beïnvloedde. Deze meren zijn heel handig omdat ze een variatie van watervogels, amfibieën en otters aantrekken. Naast de meren en de indrukwekkende 79 bunkers is ook de wind een gevaar. De wind waait vaak omdat de locatie open ligt. 

The Millennium Course: 
Deze 18 holes en par 72  baan is zeer uitdagend! Wat deze baan uitdagend maakt is dat door de bosrijke omgeving de fairways smaller zijn wat een hoge nauwkeurigheid vereist. De rest van het landschap wordt verrijkt door meren. De komst van de Millennium Golf Course heeft Vilamoura verrijkt met een plezierige, afwisselende golfbaan. De baan biedt de golfer vier zeer fraaie par drie's waarbij hole 6 en 15 zeer bijzonder kort, maar niet te onderschatten zijn. 

Pinhal Golf Course:  
Deze 18 holes baan is zeer verfijnt door de jaren heen en is 6353 meter lang. Wat kenmerkend is van de baan is parklandschap en Atlantische dennen die bij de fairways staan of soms zelfs bij greens. Vijvers en beken verschijnen op de baan op 5 holes maar zijn geen serieus gevaar voor de ervaren golfer. Om de moderne techniek in clubs en ballen bij te houden is de baan onlangs verlengt. Het clubhuis is vernieuwt en gemoderniseerd. 

The Victoria Course: 
De Victoria Golf Course is een van de beste en meest geavanceerde golf banen van Europa. Het is een ongelofelijke, uitdagende baan met strategisch goed geplaatste bunkers en uitdagende water hindernissen. De 14e hole biedt de ultieme uitdaging; uw drive 200 meter carry over het meer of veilig op de fairway links, maar dan volgt een zeer uitdagend schot over water naar een green die ook links beschermd wordt door een meer. Een par op de 18e is voor amateurs vermeldenswaard, een birdy voelt als een holf in one! Op deze baan worden ook veel toernooien gehouden. De baan is al jaren gastheer van de Portugese Masters, één van de top toernooien op de Europese Tour. 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *