background image
Time4Golf Portugal Lissabon Tryp Lisboa Caparica Mar

Tryp Lisboa Caparica Mar

v.a. 404 p.p.

De in 2017 volledig gerenoveerde Tryp Lisboa Caparica Mar Hotel ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Lissabon en op 20 minuten rijden van de internationale luchthaven van Lissabon.

Tryp Lisboa Caparica Mar Hotel is een verzorgd en comfortabel hotel met een fantastische ligging aan het langste zandstrand ten zuiden van Lissabon en een weids uitzicht op de Atlantische Oceaan en ideaal gelegen voor een golfvakantie rondom Lissabon!

Kamers:
Alle kamers van het Tryp Lisboa Caparica Mar Hotel Hotel zijn voorzien van een eigen balkon met uitzicht op de bergen of de oceaan. Bovendien hebben alle kamers satelliet-tv, een haardroger en een eigen badkamer.

Faciliteiten:
De 2 restaurants van het Tryp Lisboa Caparica Mar Hotel serveren buffetten en à-la-cartemenu’s.U verblijft in verzorgde kamers en geniet elke dag van de typische Portugese keuken.’s Avonds kunt u ontspannen in het à la carte restaurant op de hoogste verdieping met een prachtig uitzicht. Het hotel beschikt over een stijlvol restaurant, een buitenzwembad en gratis WiFi.

De golfbaan Aroeira ligt op 7 km van het hotel en er bevinden zich 5 andere golfbanen binnen een straal van 40 km. Het hotel verhuurt fietsen. In de massageruimte van het hotel worden ontspannende behandelingen verzorgd, en u kunt met een boek in de bibliotheek ontspannen. Er is privéparkeergelegenheid beschikbaar tegen betaling.

Golfarrangement Tryp Lisboa Caparica Mar Hotel inclusief*;

Neem contact met ons op voor een aanbieding op maat

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Quinta do Peru
Quinta do Peru is een van de meest uitdagende banen in het Lissabon-gebied. De baan is geopend in 1994 en is ontworpen door de Amerikaanse architect Rocky Roquemore. De baan ligt aan de Costa Azul tussen het kasteel en Sesimbra Setubal en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Lissabon. De signature holes zijn 12 en 16. Hole 12 is een par 4 met een meer in de lengte van de fairway. Hole 16 is een Par 3 van meer dan 200 meter, met een meer langs de green. Het heeft de Grande Finale van de UAP Challenge Tour in 1995 en 1996. De greens zijn van Penncross, fairways van Bermuda Tifton 419.

 

Aroeira
Twee uitstekende 18 holes championship courses Aroeira I en Aroeira II, die zich door de pijnboombossen slingeren afgewisseld door waterpartijen. Aroeira I naar ontwerp van Frank Pennink opende in 1973. Golfpro’s roemen de baan als een van de beste van Europa. Gastheer Portugees Open 1996 en 1997. In april 2000 opende Aroeira II naar design van Donald Steel met zijn langgerekte greens en 6 meren en veel verschillende teeboxen. Aroeira was meermalen gastheer voor toernooien van de Europese tour.

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.