background image
Time4Golf Frankrijk Biarritz Radisson Blu Hotel Biarritz

Radisson Blu Hotel Biarritz

v.a. 549 p.p.

Gelegen in het levendige centrum van Biarritz, dicht bij Grande Plage strand en de Golf van Biskaje, ligt het luxe Radisson Blu Hotel. Slechts 30 minuten van Spanje en in de buurt van Saint-Jean-de-Luz. Biarritz Airport ligt op 15 minuten rijden!

Deze stad aan zee en in het zuiden van Frankrijk, trekt Hollywood iconen en Europese adel zowel met zijn mix van levendige cultuur en een prachtig landschap.

Dit 4-sterrenhotel ligt in een levendige omgeving, in het centrum van Biarritz. In de restaurants heeft u de keuze uit een breed scala aan heerlijke gerechten. Op het dak vindt u een buitenzwembad. Eveneens is hier een schaduwrijk dakterras, vanwaar u  kunt genieten van een waanzinnig panoramisch uitzicht op de Pyreneeën en de Atlantische Oceaan.

Kamers:
150 ruime en lichte kamers met uitzicht op de stad of de Oceaan. De kamers beschikken over alle faciliteiten die u van een Deluxe hotel zou verwachten. Zo heeft u onder andere beschikking over een minibar, airconditioning en een televisie.

Faciliteiten:
Het hotel beschikt onder andere over een fitnessruimte. In de spa kunt u genieten van heerlijke massages en gezichts- en lichaamsbehandelingen. Of neem een bezoek aan de sauna of haman. U kunt gratis parkeren en er is gratis WiFi in het gehele hotel beschikbaar.

Golfarrangement Raddisson Blu Hotel, Biarritz, Avis autohuur en greenfees m.k.u. Biarritz, Chantaco, Moliets, Arcangues, Makila Bassussarry, Pinsolle of Seignosse: pakket op aanvraag 

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Golf pass Biarritz Côte Basque;

Arcangues:
Een gevarieerde baan tussen eiken en grasland. Arcangues werd ontworpen in de jaren ‘90 door de gebroeders Guy en Jean d' Arcangues op het familiale domein rondom het dorp en het gelijknamige kasteel. De baan maakt deel uit van een tweede generatie golfbanen aan de Baskische kust die hiermee de legitimiteit van deze uitzonderlijke golfbestemming bevestigd.

Golf de Biarritz le phare:
Gelegen in het hart van Biarritz, in een prestigieuze omgeving. De 18-holes baan ‘Golf de Biarritz Le phare’, werd in 1888 ontworpen door Willie Dunn en  is in 1920 herontworpen door de architect HS Colt. De Britse traditie komt perfect tot zijn recht in het Baskische landschap.

Makila Bayonne:
Aan de rand van Bayonne en dicht bij Biarritz, ligt de golfbaan ‘Makila Bayonne’. De 18-holes, met haar brede fairways en kenmerkende holes, worden omringd door prachtige eiken en liggen op natuurlijk heuvelachtig gebied. Ook deze baan, ontworpen door Rocky Roquemore, is een ‘must play’ voor iedere golfer.

Seignosse:
Golf de Seignosse heeft een legendarische reputatie die zelfs de meest veeleisende golfer niet teleur zal stellen. Het ontwerp is van de Amerikaanse architect Robert von Hagge. Verkozen tot één van de beste golfbanen in Frankrijk. De baan slingert zich door het bos en is omgeven door honderjarige pijnbomen en kurkeiken. Een juweeltje om te spelen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *