background image
BLNH_EXT_01

Barceló La Nucía Hills

v.a. 639 p.p.

In de stad La Nucía, genesteld in de regio Marina Baja, vind je Barceló La Nucía Hills *****. Dankzij de locatie dicht bij zowel Playa de Levante als het natuurpark Sierra Helada, is dit hotel een goede keuze voor comfort en ontspanning, gelegen tussen het strand en een prachtige natuurlijke omgeving.

Accommodatie
Dit hotel heeft 94 appartementen met een elegant en avant-gardistisch design. Ze bieden comfortabele en moderne ruimtes. Ze zijn ontworpen als ruimtes met alle nodige comfort: een volledig uitgeruste keuken, een grote badkamer, een eethoek, een ontspanningsruimte en een groot terras of tuin om te genieten van het ongelooflijke klimaat van de Costa Blanca in Alicante.

Faciliteiten
Het heeft een buffetrestaurant dat gespecialiseerd is in mediterrane gerechten, een snackbar naast het zwembad en de B-Heaven bar op het dak met gedeeltelijk uitzicht op zee.

De prachtige faciliteiten omvatten een volledig spa- en wellnesscentrum met een sauna, een Turks stoombad, 6 massageruimtes en een watercircuit. Daarnaast heeft het een moderne fitnessstudio, een buitenzwembad en 2 vergaderruimten.

Golfarrangement Barceló La Nucía Hills op aanvraag

Puig Campana Golf is een exclusief en uitdagend 18-holes golfbaan. Geniet van een prachtig uitzicht met het mooie dorp Finestrat hangend tussen de bergen eromheen. Een lange, maar leuke golfbaan!

Alenda Golf Club is gelegen in de Valenciaanse Gemeenschap, zeer dicht bij de Sierra de las Aguilas bergen en de zee. Alenda Golf Club is een 18-holes baan met een zachte, golvende en gevarieerde ronde. Het is erg vermakelijk voor spelers van alle niveaus, en je zult echt al je clubs moeten gebruiken. Het is nogal een snelle ronde. De eerste 9 holes zijn van gemiddelde lengte. De holes zijn gemakkelijk te bespelen en de fairways zijn erg breed, wat helpt bij de tee shots. De achterste 9 holes vereisen meer concentratie, omdat dit het technische deel van de baan is waar nauwkeurigheid belangrijker is dan afstand.

Alicante Golf is  een prachtige 18 holes baan, die ontworpen is door Severiano Ballesteros, met een lengte van 6270 meter en een par 72. Seve Ballestreros heeft gezegd dat de baan je aantrekt en verschilt per hole. Hij zegt:" Het gebruik van alle clubs in je tas". Elke hole heeft een verschillend en specifiek tactiek nodig. Alicante Golf heeft zijn eigen persoonlijkheid, met grote meren waarbij een goede tactiek vereist is.

El Plantío is een golfbaan die perfect in harmonie is met de omgeving. Een uniek gebied met spectaculaire natuur. De zorgvuldige herbebossing van plantensoorten geeft de baan een exotische sfeer en een bijzonder gevoel, waardoor elke hole weer anders is. Gelegen op 3 kilometer van de stad Alicante is dit een stedelijke baan.
De baan is rijkelijk begroeid en de kwaliteit van het ontwerp en de uitstekende staat van de greens en fairways vallen echt op.

Campo de Golf de Poniente par 62 is 3.858 meter lang en is gelegen op de hellingen van mooie pijnbomen beboste vallei en biedt ook uitzicht op de zee en de bergen. De golfbanen zijn ontworpen door de ex professionele Amerikaanse golfer Jack Nicklaus door velen beschouwd als de grootste speler aller tijden het hoogste aantal majors hebben gewonnen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *