background image
Time4golf Marrakech Riad Wow

Riad Wow

v.a. 1049 p.p.

Het Riad Wow is een prachtig hotel in Marrakesh met een panoramisch uitzicht op de Koutoubia moskee en de Atlas berg. Dit hotel bevindt zich op 4 km afstand van de luchthaven Menara en op maar 1,5 km van de Majorelle tuin en het Bahia-paleis.

Het Riad Wow is een luxe hotel, opgericht in 2014. Met zijn bevoorrechte locatie aan de rand van de medina profiteert het Riad Wow van een ambiance van rust en sereniteit met uitzicht op de omliggende tuinen.

Kamers:
In de kamers bevinden zich een flatscreen-tv, air-conditioning, mini bar, een kluis en bij de kamers zit ook een patio. Uiteraard hebben alle badkamers een douche en een bad inclusief badjassen, handdoeken, toiletartikelen en een haardroger.

Faciliteiten:
Het Riad Wow beschikt over talloze geweldige faciliteiten zoals een 24-uurs receptie, Gratis WiFi, een restaurant, een bar dakterras met een prachtig uitzicht, een wasserette, parkeerplaats en een wellnesscentrum.

 

Golfarrangement Riad Wow inclusief*;

  • 7 nachten in een Standard Room inclusief ontbijt
  • Privé transfers airport - hotel - golfbanen v.v.
  • 4 greenfees; 1x Al Maaden, 1x Golf Assoufid, 1x Golf Samanah en 1x Golf Royal Palm

Periode: 01/08 - 30/09/2019 Prijs per persoon vanaf € 1049,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Al Maaden Golf
Opvallend aan de Al Maaden golfbaan zijn de geometrische waterobstakels en het vrije uitzicht op het Atlas-gebergte. Veelal biedt Al Maaden meerdere opties om de green via verschillende routes aan te spelen. De 18e hole is echt de beslissende hole met waterobstakels, een serie van verbonden bunkers en een zeer goed beschermde green. Strategie is hier het sleutelwoord. Een caddy of buggy is verplicht, maar niet inbegrepen.

Golf Noria
Noria Golf Club is de meest unieke golfbaan die Hills & Forrest ooit heeft ontworpen. Deze 18 holes baan is geopend in 2014. Noria is een uitzonderlijke golfbaan met vierkante greens. De golfbaan is niet te lang en aantrekkelijk om te spelen met goed geplaatste bunkers en een rivier door de baan.. Het concept van het mixen van drie verschillende landschappen (boomgaarden en lavendelvelden, de woestijn en een formele "oase") was uitdagend, maar vormt de basis voor een geweldige golfervaring met veel variatie voor golfers van ieder niveau.

PalmGolf Ourika
PalmGolf Ourika is ontworpen door het Canadese duo Neil Haworth en Stephane Talbot. Het ligt in het zuiden van Marrakech, met een prachtig uitzicht op het Atlasgebergte. De 18 holes-Par 71-championship course strekt zich uit tot bijna 7100 meter van de professionele thees die zijn ontworpen om alle levels van golfers op te vangen om de uitdaging te ervaren bij het spelen bij PalmGolf Ourika.

Palm Golf Samanah
Deze golfbaan is gelegen in een unieke setting van het weelderige Palmeraie met op de achtergrond de sneeuwtoppen van het Atlasgebergte.  Deze 27 holes golfbaan biedt het beste voor swing liefhebbers.  Voor de ervaren golfers een uitdagende en spannende test, maar ook voor de beginnende golfers een baan die heel toegankelijk is, waarop ook de hogere handicappers goed kunnen scoren. Kortom een heel plezierige baan om een aantal keer te spelen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *