background image
Time4Golf Portugal Algarve Laguna Resort Vilamoura

Laguna Resort Vilamoura

v.a. 579 p.p.

De veiligheid en beperkte toegang, de natuurlijke omgeving en de nabijheid van de opwinding van het kosmopolitische Vilamoura, maken Laguna de juiste keuze om te genieten van het beste van de Algarve: de prachtige stranden, het nachtleven, het buitenleven en de onvergelijkbare cultuur en gastronomie.

Het Laguna Resort heeft lichte zonnige villa’s en appartementen die als een mooie beschutting om het zwembad zijn gebouwd. De villa’s liggen op 18 minuten lopen van een heerlijk zandstrand. Laguna Resort is onderdeel van het beroemde golfresort Vilamoura met een aantal zeer goede championship golfbanen.

Laguna Resort heeft een mooie ligging in het golfresort. Het zwembad is groot met ruime aantal ligbedden. Het resort bestaat uit 13 villa’s en 24 appartementen die smaakvol en licht zijn ingericht. De accommodatie is voorzien van eigen kookgelegenheid. De deluxe appartementen hebben een ruim terras met een panoramisch uitzicht op zee. De villa’s hebben een eigen tuin en een terras.

Het resort ligt 2 km af van het gezellige havenplaatsje Vilamoura, met verschillende restaurants en bars. Ook zijn boottochten om dolfijnen te Het strand van Vilamoura ligt 3 kilometer van het resort. Golfliefhebbers kunnen zich vermaken op diverse golfbanen in de buurt, die tot de beste van Europa gerekend worden. De luchthaven Faro ligt op 25 km afstand.

Golfarrangement Laguna Resort Vilamoura*:

  • 5 nachten in een one-bedroom apartment
  • 5 dagen Avis autohuur Cat. C
  • 3 greenfees: 1x Victoria, 1x Millennium en 1x Pinhal

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Old Course:
De baan bevindt zich in het hart van Vilamoura en wordt vaak omschreven als de Grande Dame van Vilamoura. De prachtige 18 holes baan is zeer uitdagend dankzij het dennenbos en het natuurlijke terrein. De baan heeft een lengte van 6254 m. De Old Course is een baan die altijd in de gedachte zal blijven van golfers. Er zijn ook een club huis, een golf shop, Driving Range, Putting green, bar/ restaurant en buggy bar beschikbaar voor de bezoekers van de baan. 

The Millennium Course: 
Deze 18 holes en par 72  baan is zeer uitdagend! Wat deze baan uitdagend maakt is dat door de bosrijke omgeving de fairways smaller zijn wat een hoge nauwkeurigheid vereist. De rest van het landschap wordt verrijkt door meren. De komst van de Millennium Golf Course heeft Vilamoura verrijkt met een plezierige, afwisselende golfbaan. De baan biedt de golfer vier zeer fraaie par drie's waarbij hole 6 en 15 zeer bijzonder kort, maar niet te onderschatten zijn. 

Pin hal Golf Course: 
Deze 18 holes baan is zeer verfijnt door de jaren heen en is 6353 meter lang. Wat kenmerkend is van de baan is parklandschap en Atlantische dennen die bij de fairways staan of soms zelfs bij greens. Vijvers en beken verschijnen op de baan op 5 holes maar zijn geen serieus gevaar voor de ervaren golfer. Om de moderne techniek in clubs en ballen bij te houden is de baan onlangs verlengt. Het clubhuis is vernieuwt en gemoderniseerd. 

Laguna Golf Course: 
Aangelegd op laag gelegen kust. Deze baan beschikt over velen meren en maar enkelen bomen en is dus heel anders dan de andere banen in Vilamoura. De 18 holes baan is 6121 meter lang gemeten vanaf de witte tee's  bevat diverse meren die het spel beïnvloedde. Deze meren zijn heel handig omdat ze een variatie van watervogels, amfibieën en otters aantrekken. Naast de meren en de indrukwekkende 79 bunkers is ook de wind een gevaar. De wind waait vaak omdat de locatie open ligt. 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *