background image

Dom Pedro Lisboa

v.a. 469 p.p.

Dom Pedro Lisboa is het perfecte vijfsterrenhotel voor een verblijf in het centrum van Lissabon, zowel voor zaken als voor vrije tijd. Het hotel combineert gratie, elegantie en traditie met aandacht voor detail van een uitmuntende service voor de gasten, representatief voor de kwaliteit van de Portugese gastvrijheid, voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel ligt in het stadscentrum, tegenover het winkelcentrum Amoreiras, vlakbij de Marquês de Pombal en de Avenida da Liberdade, op 10 minuten lopen van de typische wijken Campo de Ourique en Príncipe Real en op 7 km van de luchthaven.

Accommodatie en faciliteiten
Een verblijf in het Dom Pedro Hotel Lissabon is een unieke vijfsterrenervaring. Alle kamers en suites hebben toegang tot onze Spa Aquae, met een binnenzwembad, en de kamers op de hogere verdiepingen hebben een adembenemend uitzicht over de stad Lissabon die zich uitstrekt tot aan de rivier de Taag. In het Dom Pedro Lissabon hotel vindt u een van de meest luxueuze suites in de stad, de Presidential Suite, met 420m2 comfort en een 360º uitzicht over Lissabon.

De Spa beschikt over een jacuzzi, overdekt en verwarmd zwembad, sauna en het Turkse stoombad om uw lichaam te ontspannen en gifstoffen vrij te maken. Laat de kleuren je humeur positief beïnvloeden door middel van kleurentherapie.
Als u liever aan lichaamsbeweging doet, hebben ze een volledig uitgerust fitnesscentrum.

ll Gattopardo is een Italiaans restaurant met een mediterraan geïnspireerde keuken en biedt tijdloze traditionele Italiaanse gerechten. Bezoek het terras en geniet van uw maaltijd terwijl u uitkijkt over de stad Lissabon.

Geïnspireerd door de Parijse bistro’s, met een verfijnde en elegante inrichting, bevindt “Le Café” zich in de lobby van het hotel en serveert Portugese gerechten, salades, evenals vegetarische en glutenvrije opties.

Golfarrangement Dom Pedro Lisboa op aanvraag

 

Lisbon Sports Club
Over een lengte van 5.261 meter vindt het een zeer rijke bosbiodiversiteit en waar een waterloop de golfbaan vergezelt. De lay-out van de baan komt overeen met die van een typische Schotse baan, met enkele beklimmingen en afdalingen die elke hole anders maken dan de vorige. Er zijn verschillende onvergetelijke holes, maar de 1, 3 en 18 worden vaak de hoogtepunten van de baan genoemd. Ze vallen op door hun natuurlijke schoonheid, unieke vormgeving en moeilijkheidsgraad.

Belas Clube de Campo
Beschouwd als een van de beste golfbanen in Portugal en een van de beste greens in de regio van Lissabon, is de golfbaan van Belas Clube de Campo een kampioenschapsgolfbaan, par 72, met 6.109 meter, die een zeer uitdagende ervaring biedt. De baan vordert door heuvels en valleien en heeft een grote verscheidenheid aan fauna en flora, bomen en een prachtig uitzicht over de heuvels van Sintra.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *