background image

Octant Hotels Furnas

v.a. 549 p.p.

Elke Octant is een eerbetoon aan zijn locatie. Hier, in de Furnas-vallei, is de oude vulkaan van het eiland nog steeds gloeiend heet. Hier, op de plaats met de hoogste concentratie aan warmwaterbronnen in Europa, gaat de hedendaagse architectuur harmonieus samen met de unieke natuurlijke schoonheid die voortkomt uit de quenturas onder het oppervlak. Een hotel met dynamische thermale baden die de klok rond open zijn; zowel binnen als buiten geven ze een prominente plaats aan welzijn en een diepe herverbinding met de natuur.

Accommodatie
Wanneer u uw kamer binnenkomt, heeft u een ruimte die volledig in harmonie is met de omringende natuur – van de keuze voor groen en bruin tot de gebruikte materialen – met een eenvoudig decor en vintage accenten – zoals de vloerlamp of de Marshall-luidspreker waar u kunt luisteren naar uw favoriete muziek. Bovenal is dit een ontspannende en comfortabele kamer! De standaard kamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, met de mogelijkheid van een extra bed voor 1 kind.

Faciliteiten
De 10 spa-behandelkamers zullen de ideale aanvulling zijn na een bezoek aan de omliggende routes en paden. Het À TERRA Restaurant biedt het allerbeste van lokale producten, gekookt in een hout gestookte oven, in de Josper of natuurlijk, in ovens uitgegraven boven de warmwaterbronnen. Van het beste lokaal geproduceerde vlees tot een selectie vis van de vismarkt en de meest verse groenten, reis door de originele tradities van de Azoren, met de echte smaak van het eiland.

Ontdek ook tochten naar de lagune, wandelpaden, de Hot Springs-route en picknicks in groene gebieden.

Ga op een unieke zintuiglijke reis door de voorouderlijke kracht van het beroemde thermale bronwater van Furnas “Quente das Quenturas” en de ervaren handen van de therapeuten.

Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Furnas Golf Course
Furnas golf Club ligt in het midden van een prachtige vulkanisch landschap voor een ongelofelijk ervaring. De eerste 9 holes werd ontworpen door MacKenzie Ross in 1936 en was de eerst golfbaan op het eiland. In 1992 hebben de architecten Bob Cameron en Chris Powell Furnas Golf Course omgetoverd tot een 18 holes golfbaan met een clubhuis in engelse stijl. De golfbaan ligt op slechts 10 minuten rijden vanaf het Terra Nostra Garden Hotel.

 

Batalha Golf Course
Het groen van het gras en het blauw van de oceaan is een unieke combinatie van links golf en een bosbaan. Op de championship course zijn met lange fairways en grote greens een fantastische golfervaring voor elk niveau golf. De 27 holes kunnen in verschillende combinaties worden gelopen. Het clubhuis heeft een bar, restaurant en een pro-shop.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *