background image

Aanvullende reisinformatie

v.a. p.p.

Time4Golf vindt het belangrijk dat u goed geïnformeerd op reis gaat. Op deze pagina vindt u aanvullende informatie die voor (vrijwel) alle bestemmingen van toepassing is.

Geldigheid
De prijzen zijn geldig tot de aangegeven periodes.
Alle gepubliceerde prijzen in voorgaande brochures en advertenties vervallen. Time4Golf behoudt zich het recht voor de prijzen in geval van koerswijzigingen en/of veranderingen in één van de kostenfactoren tot de datum van vertrek te wijzigen. Kennelijke fouten en vergissingen binden ons niet. Informeer bij Time4Golf voor de meest recente prijs.
Voor professionals, bedrijven en particulieren die in groepsverband willen reizen hebben we voordelige aanbiedingen. Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen 023- 8200030

Basisreissom

De basisreissom is inclusief 7 hotelovernachtingen (tenzij anders vermeld) en vaak inclusief greenfees en huurauto en gebaseerd op 2 personen. Alle prijzen zijn per persoon per aangeboden arrangement. De verlengingsprijzen van de auto zijn per auto per dag en van de hotelovernachtingen per persoon per nacht. (tenzij anders aangegeven). U kunt de lengte van uw reis zelf samenstellen met behulp van de verlengingsprijzen. Indien u geen gebruik maakt van de auto of greenfees krijgt u op het arrangement waar deze zijn inbegrepen een korting. Gedurende feestdagen gelden vaak toeslagen.

Reserveringen
U kunt telefonisch of per email boeken. Zodra uw exacte persoonsgegevens en geboortedatum zijn genoteerd, is voor Time4Golf de boeking definitief. U ontvangt een schriftelijke bevestiging zodra het arrangement akkoord is. Hierin vindt u de details van uw reis, de eventuele vluchttijden en de betalingsvoorwaarden. Ongeveer een week voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheiden mits de volledige betaling voldaan is.

Reserveringskosten
Time4golf rekent € 20,- administratiekosten per boeking.

Wijzigingskosten
Bij een wijziging in een boeking berekenen wij, naast eventuele meerkosten, € 27,- p.p. administratiekosten.

Last-minute boeking & betaling
Bij boekingen binnen 6 weken voor aanvang van de reis moet direct de gehele reissom worden voldaan. Indien u bij ons een reis boekt binnen 2 weken voor aanvang dient u na de bevestiging het bedrag telefonisch of via telebanking over maken. Last Minute boekingen worden met voorrang behandeld. Reisbescheiden worden eventueel aangetekend verstuurd of klaargelegd op de luchthaven bij de balie zodra de betaling is ontvangen.

Verzekeringen
Alle prijzen zijn exclusief reis- en/of annuleringsverzekering.
Time4Golf kan voor u een gunstige reis en/of annuleringsverzekering afsluiten.
Informeer naar onze voorwaarden. Wij raden u ten zeerste aan een goede verzekering af te sluiten die ook dekking biedt bij verlies of diefstal van bagage.

VERVOER


Vliegvakanties

Alle gepubliceerde prijzen zijn exclusief vlucht, indien de vlucht is opgenomen in het pakket staat dit er expliciet bij vermeld.
Vluchttarieven zij gebaseerd op de goedkoopste boekingsklasse van een luchtvaartmaatschappij. Indien deze klasse niet meer beschikbaar is geldt een toeslag. Alle vluchtprijzen zijn op basis van economy-class maar tegen een meerprijs bij diverse luchtvaartmaatschappijen kunt u ook business class vliegen. Time4Golf adviseert u hier graag over.
Voor de vliegvakanties maakt Time4Golf vrijwel altijd gebruik van lijnvluchten omdat deze meer zekerheid en comfort bieden. De vliegtijden die in de reisdocumenten vermeld staan zijn onder voorbehoud. Indien wij een charter voor u reserveren dient u er rekening mee te houden dat het vluchtschema pas kort voor vertrek bekend is en de tijden altijd gewijzigd kunnen worden. In de brochure en prijsbijlage worden geen vluchttijden vermeld. Luchtvaartmaatschappijen hebben het recht om af te wijken van de gepubliceerde tijden en routes en alle gegeven informatie is daarom onder voorbehoud.
Wanneer u het slachtoffer wordt van een vertraging, kunt u zich wenden tot de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor eventuele schadeclaims. Time4Golf aanvaardt in deze geen aansprakelijkheid.

Low cost airlines
Time4Golf kan ook vluchten bij zogenoemde ‘low cost’ airlines zoals Transavia, Ryanair en Easyjet voor u reserveren, gebruikmakend van uw eigen creditcard. De prijzen van deze vluchten veranderen elk moment van de dag en zijn derhalve op aanvraag. Indien wij de boeking maken met de bedrijfscreditcard rekenen wij € 10,- administratiekosten per ticket. Wij raden u aan een passende verzekering af te sluiten.

Per eigen vervoer
Indien u per eigen vervoer naar een bestemming reist ontvangt u van ons een routesuggestie naar uw accommodatie.

Per huurauto
Bij vrijwel alle vliegbestemmingen is een huurauto inbegrepen. Bij bestemmingen waar geen huurauto is inbegrepen is gebleken dat vervoer per transfer/taxi goedkoper of gemakkelijker is. Autohuur is gebaseerd op 2 personen.
Het verhuurtarief is inbegrepen: ongelimiteerd aantal kilometers, all-risk verzekering, gedeeltelijke afkoop eigen risico, gedeeltelijke afkoop Theft Protection of Waiver, en plaatselijke belastingen. Voor 95% wordt de Personal Accident Insurance (PAI) gedekt via uw reisverzekering en is het niet nodig om deze ter plaatse af te sluiten. Informeer van tevoren of dit bij uw reisverzekering ook het geval is. Bij het afhalen van de auto op de luchthaven dient u luchthavenbelasting te betalen. De huur van een auto is altijd per 24 uur. Bij huur voor 1 persoon betaalt u een toeslag. Indien u minder dagen wilt huren wordt 80% van de verlengingsprijs gedeeld door het aantal -inzittenden en afgetrokken van de reissom.

Accommodatie
De hotelprijzen zijn gebaseerd op een 2 persoonskamer. Uw verblijf in een hotel/appartement is op basis van de aangegeven verzorging:
L     :logies
LO   :logies en ontbijt
HP   :logies, ontbijt en lunch of diner
1 pk  :toeslag 1 pers. kamer
ZZ    :toeslag zeezicht, pool-, park- of golfview, etc.
AI     :all inclusive

Ongebruikte reis onderdelen
Voor (deels) ongebruikte reisonderdelen zoals hotelovernachtingen en greenfees wordt geen restitutie verleend.

Reisbescheiden (paspoort en visum)
U dient bij vertrek en tijdens de reis in het bezit te zijn van alle benodigde documenten (zie artikel 3 lid 2 van de reisvoorwaarden). Daarom dient u tijdig na te gaan of eerder verkregen informatie nog correct is.

Gezondheidsvoorschriften
Voor bepaalde bestemmingen in deze brochure gelden reisadviezen en/of gezondheidsvoorschriften. Voor de laatste informatie verwijzen wij u naar uw huisarts, GGD, ministerie van Buitenlandse Zaken, of KLM Travel Clinic tel 0900 1091096.

GOLF INFORMATIE

Golf- en starttijden
Bij veel bestemmingen zijn greenfees inbegrepen in het standaardpakket. Wij raden u aan om van tevoren starttijden te reserveren. Wij doen dit graag kosteloos voor u. Bij boeking kunt u de gewenste starttijden aan ons doorgeven en zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen. De starttijden zijn echter afhankelijk van beschikbaarheid.

Golfbanen

Op sommige golfbanen dient u uw handicapcertificaat of golfvaardigheidsbewijs te overleggen. Indien u geen certificaat of bewijs kunt tonen, kan de golfclub u de toegang tot de baan weigeren. Time4Golf is niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgen. Op veel banen is een officiële handicap verplicht, vaak 28 voor heren en 36 voor dames. Wij informeren u graag ten tijde van reserveren.

Golfclinics

Op de meeste bestemmingen worden voor elk niveau golflessen gegeven. In de brochure vindt u meer informatie over onze speciale clinics. Indien er bij de door u uitgezochte bestemming geen clinic-arrangementen aangeboden worden dan kunt u ons altijd vragen naar eventuele mogelijkheden ter plaatse. Privé-lessen bij een plaatselijke PRO kunnen altijd voor u worden gereserveerd.

Golfbagage vervoer
Time4Golf heeft soms gunstige afspraken met luchtvaartmaatschappijen omtrent het vervoer van uw golftas. Bij andere maatschappijen geldt er een aparte toeslag voor het meenemen van golfbagage. Deze kosten verschillen per luchtvaartmaatschappij. Indien uw reisbagage meer dan 20kg weegt, dient u voor het overgewicht een toeslag te betalen. Mocht uw golfbag of andere bagage niet of later op de plaats van bestemming aankomen dan is Time4Golf hiervoor niet aansprakelijk.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *