background image
exterior 5

Hotel Lima

v.a. 659 p.p.

Hotel Lima is een van de oudste hotels in de stad Marbella en verwelkomt al meer dan
50 jaar gasten in de handen van drie generaties van dezelfde familie. In juli 2020 heeft het hotel, na een complete renovatie, de deuren heropend als een 4-sterrenhotel. Logeren in het hart van de stad omringd door veel opties om veel plezier en geweldig feest en eten te hebben en op 2 minuten lopen naar het strand en de jachthaven van Marbella.

Kamers
Rust uit in een van de 61 kamers (Double, Premium of Junior Suite). Een gastvrije, moderne ruimte, met aandacht voor detail, zodat u kunt genieten van een onvergetelijk verblijf. Uitzicht op de stad of patio.

Faciliteiten

Virazón-restaurant
De naam Virazón verwijst naar de bries die overdag van de zee naar het land waait, en het restaurant dat zijn naam draagt, gelegen in het Hotel Lima, is het resultaat van meer
dan 50 jaar werk en enthousiasme toegewijd om u een unieke gastronomische ervaring te bieden. Het uitgebreide menu omvat ontbijt, brunch, lunch, diner en cocktails. De voortreffelijke keuken is gebaseerd op hoogwaardige lokale ingrediënten en combineert traditie met moderniteit en het samensmelten van lokale en internationale gerechten om de meest veeleisende fijnproevers te verrassen.

Zwembad van topklasse
Het exclusieve zwembad van Hotel Lima, gelegen op het dak, biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een verfrissende duik na het zonnebaden in het solarium of genietend van een heerlijke cocktail in de bar op het dak.

Rooftop bar
Deze bar, gelegen op het exclusieve dakterras, is de perfecte plek om ongelooflijke avonden door te brengen terwijl u geniet van het beste uitzicht op Marbella en de Sierra Blanca met zijn beroemde La Concha berg in de vorm van een schelp. Het is een ideale plek om iets te drinken en te genieten van de beste muziek.

 

 

Golfarrangement Hotel Lima inclusief*:

  • 4 nachten in een Standard Double Room incl. ontbijt
  • 4 dagen Avis autohuur Cat. B
  • Gratis transfer naar en van de golfbanen
  • 3 greenfees op Santa Clara, Santa Maria en Marbella Golf

Periode: 01/10 - 15/10/2022 Prijs per persoon € 659,-
Periode: 16/10 - 18/12/2022 Prijs per persoon € 669,-
Periode: 19/12 - 01/01/2023 Prijs per persoon € 699,-
Periode: 02/01 - 31/03/2023 Prijs per persoon € 669,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Santa Clara is een mooie baan in een mooie omgeving. De meeste fairways zijn breed, behalve op plaatsen waar deze bijna 'gedeeld' wordt door meerdere holes. Enkele holes zijn redelijk gekunsteld. Een top baan, redelijk goed te spelen en niet te moeilijk. Een prachtig clubhuis en geweldig mooi aangelegd, prachtig fairways en snelle greens.

De golfbaan Santa Maria is gelegen in een omgeving van onvergelijkbare natuurlijke schoonheid in de bergen van Andalusië. Het loopt door twee valleien, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, in een van de dichtst beboste gebieden van de gemeente. Het parcours slingert zich door de vallei en klimt langs de kant van de berg voordat het de snelweg oversteekt in noordelijke richting. De eerste negen holes zijn ontworpen door Antonio Garcia Garrido. De hole op de 7e, een par-3 van 200 meter, wordt bereikt vanaf verhoogde tees. De volgende hole, een par-5, is een dogleg naar rechts met water aan de rechterkant. De 14e begint ook met een zeer hoge tee, flankeert een meer en eindigt op een green met een waterval aan de rechterkant.

Ontworpen door de legendarische Robert Trent Jones Senior, en gelegen op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Marbella, biedt Marbella Golf Country Club een van de beste en meest uitdagende golfervaringen aan de Costa Del Sol. De faciliteiten die het magnifieke Club House biedt zijn een stijlvol restaurant, vergaderzalen, Pro-shop met de nieuwste kledinglijnen, een golfacademie met een uitstekende putting green en drie tennisbanen. De omliggende heuvels, olijfgaarden en een prachtig uitzicht op zee vanaf de twee schaduwrijke terrassen vormen een adembenemend decor voor het restaurant van het Club House.

 

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.