background image
Time4golf Schotland Ardgowan Hotel

Ardgowan Hotel

v.a. 889 p.p.

The Ardgowan Hotel is een 3 sterren familie hotel. Het hotel ligt in het hart van St. Andrews. Het hotel biedt u een huiselijke sfeer vanaf het moment dat u arriveert. De Schotse gastvrijheid staat er hoog in het vaandel.

Het Ardgowan Hotel verzorgt een warm en schots welkom. Het hotel is ontworpen door George Rae in 1847 en heeft een authentieke sfeer.

Kamers
Of je nou de historische straten van St Andrews hebt verkend of een ronde golf hebt gespeeld, je kunt altijd heerlijk tot rust komen in het Ardgowan Hotel. De kamers zijn authentiek ingericht met een schots design. Alle kamers hebben thee/ koffie machines, een TV en radio en gratis Wi-Fi. Ook is er een was service aanwezig tegen betaling.

Faciliteiten
Playfair’s Restaurant in St Andrews biedt heerlijke gerechten aan gebaseerd op schotse producten. Het restaurant werd beloond met de prijs van Best Restaurant bij de Food Awards. Biefstuk van de grill is hun specialiteit, samen met een menu vol heerlijke gerechten. Het restaurant heeft een brede variatie van whisky voor na het diner. Ook is er bij de golfbaan een gezellige pub.

 

Golfarrangement Ardgowan Hotel inclusief*;

  • 5 nachten in een Junior Double Room inclusief ontbijt
  • 5 dagen All Inclusive Avis autohuur Cat. B
  • 4 greenfees: 1x op Scotscraig Golf Club, 1x op Lundin Golf Club, 1x Ladybank Golf Club en 1x op Crail Golfing Society

Periode:  01/12 - 12/12/2020 Prijs per persoon vanaf € 889,-
Periode:  13/12 - 19/12/2020 Prijs per persoon vanaf € 929,-

Let op! In het weekend gelden er toeslagen voor de greenfees

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Scotscraig Golf Club ligt op 15 minuten rijden van het centrum van St. Andrews. Het is een aangename, maar testende golfbaan die een mix is van heide en aan zee. Het wordt gebruikt als een laatste kwalificatieplek wanneer The Open Championship terugkeert naar The Old Course, St. Andrews. De uitnodigende mix van heide en aan zee komt voort uit het feit dat er meer bomen zijn dan dat er normaal worden gevonden op een aan zee baan, hoewel de relatief korte afstand tot de zee en de golvende fairways voor een plezierige 'aan zee' ervaring zorgen. Schotscraig staat bekend om zijn perfect onderhouden greens en zijn goede conditie dankzij een aangenaam lokaal klimaat.

Lundin Golf Club is een Open Championship qualifying baan en is het thuisbasis van het East of Scotland Championship dat jaarlijks veel van de beste amateur spelers in het land aantrekt. Lundin Golf Club, dichtbij St. Andrews 'The Home of Golf', staat in de hele golfwereld bekend als een baan van zeldzame kwaliteit. Opgericht in 1868, op een Tom Morris baan werd het uitgebreid opnieuw ontworpen door James Braid in 1909.

Ladybank Golf Club een heide baan van Championship status (Par 71) te midden van heide, pijnbomen en zilverberk. De Championship-baan (van 6079 meter) heeft twee lussen van negen holes. De baan is een serieuze test waar je accuraat moet zijn met je tee schoten vanaf de tee en waar precisie vereist is om toegang te krijgen tot veel van de strakke en stevige greens. De baan definitie kan in de tussenliggende 100 jaar dramatisch zijn veranderd, maar het karakter ervan is nog steeds intact. De afslag op de dogleg 3e en 9e hole vereist extreme precisie, net als de 15e en 16e op de achterste negen. De greens zijn compact en je naderingsschot vereist precisie om de green te vinden. De fairways zijn overwegend vlak.

De oude Balcomie Links baan Crail Golfing Society in de oude burcht van Crail bij St. Andrews is een van de mooiste golfschatten van Schotland. Er is hier een grote oudheid. De Crail Golfing Society werd opgericht in 1786, op een moment dat er nog maar zes andere golfclubs bestonden waar dan ook ter wereld. Gelegen in een blootgestelde hoek op het meest oostelijke punt van het koninkrijk van Fife op een voorgebergte bekend als Fife Ness. De huidige baan blijft net zo goed als nadat Old Tom Morris uit St. Andrews de eerste negen holes in 1895 aanlegde en er vervolgens vier jaar later een tweede negen bijvoegde. Balcomie heeft veel bewonderaars van over de hele wereld en wanneer het Open Kampioenschap in St. Andrews is, is het niet ongebruikelijk om de beroemde gezichten van de grootste spelers van het spel te zien spelen op deze prachtige kleine golfbaan.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.