background image

Pro-Am's & Toernooien

dvg-pool-horz

Time4golf Aruba golf toernooi 8 – 15 nov 2019 – ALL INCLUSIVE

Dit resort op 20 minuten van Oranjestad en airport ligt direct op de prachtige 9 holes Divi Links golfcourse en is slechts 50 passen verwijderd van een schitterend 2 kilometer lang wit zandstrand. Dichterbij de nieuwste Arubaanse golfbaan én het ultieme vakantiegevoel komen is vrijwel onmogelijk.

Feedback van het Time4golf Aruba toernooi 2018:

"Ik heb een super tijd gehad op Aruba en vind dat we verschrikkelijk verwend zijn.
Dat kan bijna niet geëvenaard worden."
Mevr. Y. Van der Heide

"Wij hebben ontzettend genoten van de reis! Wij zouden in principe weer meegaan met de Golfreis naar Aruba in 2019."
G. en H. Laan

U kunt boeken door hieronder ons boekingsformulier in te vullen. Voor vragen of boekingen kunt u ons ook altijd bellen of e-mailen. U kunt ons bereiken op 023 - 82 000 30 of per e-mail: info@time4golf.nl. Wij helpen u graag!

 

pro am 12

Time4golf PRO-AM 15 – 21 februari 2019

Een uniek golftoernooi, waarbij gezelligheid de boventoon voert! De Time4golf Pro-Am in Portugal, is sinds jaar en dag een begrip in Nederland! De Pro-Am staat gepland van 15 - 21 februari 2019.

In 2019 is de gastheer voor de traditionele Pro-Am's in het Tivoli Marina Vilamoura. Met de beroemde Marina aan de ene kant en een eigen strand aan de andere kant is Tivoli Marina Vilamoura een referentie voor luxe toerisme in de Algarve. Een bijzonder hotel op een bijzondere en mooie plek!

Time4Golf Tsjechië Praag Golf Festival Praag 15 - 19 juli 2018

Czech Golf Festival Prague 14 – 19 juli 2019

In de omgeving van het vorstelijke Praag, wordt een golftoernooi gehouden waar menig amateur zich voor zou moeten opgeven. Het toernooi is geschikt voor amateurs die serieus en fanatiek willen golfen, maar ook van de feeërieke stad Praag en haar omgeving houden. Het toernooi wordt gehouden in Praag.