background image

Pro-Am's & Toernooien

Jardim

Trainingsprogramma 31 januari – 6 februari 2020

Dit jaar hebben we iets nieuws! Een 6 nachten trainingsprogramma met uw pro. Uw pro reist gratis mee voor de perfecte trainingsstage! Het trainingsprogramma in Portugal staat gepland van 31 januari - 6 februari 2020. De gastheer voor dit nieuwe concept is het Dom Pedro Vilamoura Resort. Op par 3 afstand van het strand, op par 4 afstand van de jachthaven met zijn vele restaurants en op par 5 afstand de dichtstbijzijnde golfbaan Pinhal. Een mooi hotel op een bijzonder mooie plek.

dvg-pool-horz

Time4golf Aruba golf toernooi 8 – 15 nov 2019 – ALL INCLUSIVE

Dit resort op 20 minuten van Oranjestad en airport ligt direct op de prachtige 9 holes Divi Links golfcourse en is slechts 50 passen verwijderd van een schitterend 2 kilometer lang wit zandstrand. Dichterbij de nieuwste Arubaanse golfbaan én het ultieme vakantiegevoel komen is vrijwel onmogelijk.

Feedback van het Time4golf Aruba toernooi 2018:

"Ik heb een super tijd gehad op Aruba en vind dat we verschrikkelijk verwend zijn.
Dat kan bijna niet geëvenaard worden."
Mevr. Y. Van der Heide

"Wij hebben ontzettend genoten van de reis! Wij zouden in principe weer meegaan met de Golfreis naar Aruba in 2019."
G. en H. Laan

U kunt boeken door hieronder ons boekingsformulier in te vullen. Voor vragen of boekingen kunt u ons ook altijd bellen of e-mailen. U kunt ons bereiken op 023 - 82 000 30 of per e-mail: info@time4golf.nl. Wij helpen u graag!

 

DSC_0660

Time4golf PRO-AM 7 – 13 februari 2020

Een uniek golftoernooi, waarbij gezelligheid de boventoon voert! De Time4golf Pro-Am in Portugal, is sinds jaar en dag een begrip in Nederland! De Pro-Am staat gepland van 7 - 13 februari 2020.

In 2020 is de gastheer voor de traditionele Pro-Am's het Tivoli Marina Vilamoura. Met de beroemde Marina aan de ene kant en een eigen strand aan de andere kant is Tivoli Marina Vilamoura een referentie voor luxe toerisme in de Algarve. Een bijzonder hotel op een bijzondere en mooie plek!